من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
صدایی که تومغزم پخش شد ؛ مهره ماااار داری تو دلبری
(پسری که قهر میکنه )
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
دور از جونت واقعا بیشعور به تماما مادرش با من بحثش شد منم جوابشو دادم شوهرم بدجور قاطی کرد و پشت ننش ...
ای وااا چ بد چه مادرشوهر مارموزی خبیث عقده ای ..من جرعت نداره که باهام بحث کنه یا بخوادپشت مادرش وبگیره البته بحث ودعوا نداریما به ظاهر با مادرشوهر گل وبلبل هستیم ولی من دارم اینجا درد دل میکنم اصلا ازش خوشم نمیاد
بشین فک کن ببین آیندت رو چطوری میخوای رقم بزنی اگه شرایطشو داری طلاق اگه نداری مجبوری سیاست به خرج بدی وقتی شوهرتو بکشی سمت خودت زبون خانوادش هم کوتاه میشه البته این تکنیک نیاز به صبوری بالا داره
خاله من جوری بود که شور...تش رو خواهر شوهرش انتخاب میکرد در این حد شوهر خالم بچه ننه بودا الان جوری شده خالمو میپرسته چون خالم قلقش دستش اومده البته بعد تقریبا بیست سال زندگی