2777
2789

عقدیم 

یلدایی ما رسم داریم برا میرم میخریم ۴ تومن براش خرید کردم

روز مردم پیرهن گرفتم

گفت چرا انقد خرج میکنی مگه چقد حقوق میگیری معلمم

فک میکنه ده میگیریم

اما با رتبه بندی جدید و برقراری مزایا شده ۱۶

بعد عیدم ۲۰ درصد اضافه کنن میشه ۱۸نیم تقریبا😂

اینسری اشاره کرد واقعیت بگم یا مخفی کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخفی کاری اول زندگی نمیپسندم ولی من شاغل نیستم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
بیشتر ببینید

بنظرم اشاره کن ولی مبلغ واقعی رو نگو تا بتونی خودتم یه سرمایه و پس انداز جمع کنی چه برا خودت چه اینده برای بچه ها چه زندگی دونفره اگه همون مقدارو بگی همون مقدارم خرج میشه البته خودت شرایط رو بسنج ببین بگی بهتره یا نگی این صرفا نظر من بود

دروغن نگفتمچیزیم نگفتم

خب تصمیم داری اگه پرسید کمتر بگی

دوست دارم دلیلش رو بدونم

ما تو خونمون همیشهه‍ههههه سر اینکه بابام حقوقش رو دروغ میگفت یا مامانم حقوقش رو دروغ میگفت دعوا بود

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن