2777
2789
عنوان

بنظرتون این درخواست پسرا طبیعیه پسرا شما هم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر پسری حتی قصدشم جدی باشه  بازم این درخاستا ی جایی ازش درز میکنه   اگر اینکارو نکرد  یا مشکل داره  یا خیلی ادا درمیاره  بلاخره  خودشو نشون میده  کلا  تو مرد  این غریزیه و خیلی هم قوی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

اینم بگم قبلا فقط در حد چت باهاش حرفای مثبت هجده زدم!

درسته .حس بدی میگیرم وقتی پسر انتظار رابطه ش میشه از دختر.اونم تلفنی.مثلا حال ندی بهش چیکار میکنه!قهر میکنه میذاره میره .

حتی اگه دلش میخواد هم نباید بهت میگفت 

من و نامزدم که هیلی مدته باهمیم نداریم ازینا 

اصلا تلفنی؟؟؟ ما معمولی هم حرف نمیزنیم چون من خجالت میکشم حتی صداش کنمممممم 

گاهی داخل چت حرفامون مثبت ۱۸ میشه 

ولی خب قابل تحمله واقعا طبیعیه اون 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بببخشید ها بنظرم اگه طبیعی هم باشه اینطور درخواستی فقط به نشونه سو استفاده هست اگه به این شکلی که گف ...

درسته . اصلا حس بدی میده به ادم شنیدن این درخواست

وتو آخرین ذوق من برای زنده ماندنی✨m❤️