2777
2789

بچه ها 

طبیعیش مگه این نیس اقا در کنار خانم )نامزد) قرار میگیره یا دستشو میگیره یا بوسش میکنه تحریک بشه 

چرا من حس میکنم بغلمم میکنه اتفاقی نمیفته 😑😑 

نگران نباشم؟

مثلا بغلم کرد بوسم کرد (فقط لپ) و بلافاصله ب راحتی از ماشین پیاده شد بدون تلو تلو راه رفت 

یا من اطلاعاتم کافی نیست جریان چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تلو تلو چیه 

تحریک چیه 

عزیزم مگه قراره چیکار کنه😄

ذاتا اولین بار نیست که یک خانم میبینه که

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید

تلو تلو 

جالب و سرگرم کننده هستین خیلی

هر نفس آشفته ام❤ تو❤ سر براهم میکنی💖 تا نگاهت میکنم تا نگاهم میکنی💖 من بگردم دور آن چشمان مست و روشنت🤍💚 تا مرا می بینی و تا تو را می بینمت🤍💚❤ تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید