2777
2789

چرته؟ 

چیزی به ذهنم نمیاد 

برای پدربزرگم میخواستم بفرستم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ عیبی داره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید
هزار؟😂

تعارفه وگرنه اندازه هزار میلی ثانیه هم چشم دیدنشو ندارم 😕

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

من اصلا نمی گم خدا بهتون فلان قدر عمر بده 

همیشه میگم خدا بهتون عمر با عزت بده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چ عیبی داره

اخه فکرکنم بیشتر واسه تبریک تولد اینو میگن

صد سالش کن که یه کمی اغراقش کمتر بشه خوبه

اون هزار سال استعاره از هزار میلی ثانیه هست😄

احساس می کنم خودتم فهمیدی جملت چرته بخاطر همین تاپیک زدی🤣

احساس کردی؟ غیب گفتی که

خودم گفتم دیگه