2777
2789

مدلش چیه من شیائومی نوت نه نزدیک ب چهارپنج ساله دستمه راضی ام 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بیشتر ببینید

حافظه خالی کن 

گوشی من تا حالا ۳ بار جن زده شد خاموش نمیشه خود به خود صدا بلند میشه 

خاموش روشن کنی اوکی میشه

با من از خوشی صحبت نکنین. من یه چیزایی رو با خنده براتون تعریف میکنم که به خاطر ثانیه به ثانیه ش اشک ریختم 🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدلش چیه من شیائومی نوت نه نزدیک ب چهارپنج ساله دستمه راضی ام

فکر کنم نوت نه از بهترین‌های شیائومیه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

منم گوشیم ایفون فیکه دست کمی از گوشی شما نداره نیم ساعته شارژ خالی میکنه ۱۲ ساعت طول میکشه شارژ شه کلیم هنگ میکنه و لگ داره دلم میخواد گوشیو پرت کنم تو دیوار حرصمو سرش خالی کنم😂😂

فکر کنم نوت نه از بهترین‌های شیائومیه

همسرمم نوت هشته اون شش ساله دارش اونم خوبه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بیشتر ببینید

سامسونگ واقعا عالیه درسته با یه مقدار مشخص پول مشخصات پایین تری ممکنه داشته باشه ولی در نهایت هنگی و سوختگی و خرابیش خیلی کمتره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
منم همین مدلشه4 ساله دارم راضی نیستم

شاید ویروسی شده ببر موبایلی ی فلش بزنه شاید اوکی بشه

بیشتر ببینید
همسرمم نوت هشته اون شش ساله دارش اونم خوبه

مبارکه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
مبارکه

ممنون 

بیشتر ببینید