2777
2789

رفیقی که باهات میخنده شوخی میکنه از اینور حسادت میکنه به همه چیت خودس باهات مقایسه میکنه بندازش دور یه رفیق دارم تو باشگاه یسره چشمش دنبال بدنه منه هی میگه بریم جلو اینه خودش بامن مقایسه میکنه بااینکه اون ۱۳ساله بدنسازی کار میکنه من سه سال بدنم از اون سرحال تره بجان مادرم هر زمان به چیزیم نظر میکنه اون چیزم از بین میره بخدا قسم چشمش خیلی شوره وحسود بالای بیست بار دارم‌میبینم‌چی سرم میاره بنظرتون چیکارش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم زخم اعتقاد داری

چشم زخم نه ولی همین مدل دوستا همیشه میان پشت سر من بد حرف میزنن دروغ میبافن خرابم کنن یا مثلا همش همه موفقیتامو مسخره میکنه یا کوچیک میشماره همین خودش اعصاب خورد کن تر از همه این چیزاس

چشم زخم نه ولی همین مدل دوستا همیشه میان پشت سر من بد حرف میزنن دروغ میبافن خرابم کنن یا مثلا همش هم ...

من همه بهم‌میگن خوش استایل خوشگلی وقتی تو خیابون میرفتم همه‌نگام میکردن از وقتی این باهام‌اومد بیرون دید همه‌نگام‌میکنن بجایی رسیده عین روح شدم هیچکس‌منو نمیبینه

نمیدونم‌چجوری بندازمش دور چشمش خیلی خیلی شوره به هرچیم نظر میکنه از بین میره

از کم محلی شروع کن هر ده تا تماسشو یکیشو جواب بده پیام هاشو هر چهار پنج روز یه بار جواب بده دیدت گفت جواب ندادی بگو ااا پیام دادی حواسم نبوده ،نخند باهاش حرف اضافه نزن حرف زد جوابی نده جز جواب (آهان اوکی )عکس‌العملی نسبت به حرفاش نداشته باش کاملا سرد برخورد کن 

من همه بهم‌میگن خوش استایل خوشگلی وقتی تو خیابون میرفتم همه‌نگام میکردن از وقتی این باهام‌اومد بیرون ...

والا خودم به چشم زخم خیلی اعتقاد ندارم ولی اره خیلیا هستن با چشم زخم از این اتفاقا واسشون افتاده صدرصد چشمش شوره

من همین دوستم که میگفتم باهاش میرفتم بیرون با اینکه همه معتقدن خوش استایلم مسخرم میکرد میگفت تورو همه مسخرت میکنن ناجور نگات میکنن با این تیپ میان بهت تجاوز میکنن فلانت میکنن بهمان میکنن یعنی واقعا اعصاب نمیذاشت این آدم :/

والا خودم به چشم زخم خیلی اعتقاد ندارم ولی اره خیلیا هستن با چشم زخم از این اتفاقا واسشون افتاده صدر ...

میدونی چرا میگم چشم شوره باورت میشه یه روز باهاش بییرون بودم اون کسی که باهاش در ارتباط بود تو خیابون دییدم پیام داد تو خیلی از من خوشتیپ‌تری من نمیتونم باهات باشم تحقیر میشم از اینجا چشمش فهمیدم