2777
2789

چی گفته 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر یکی دیگه بود ممکن بود دلش بشکه ولی من به هیچ حام گرفتم ولی حرفش خیلی زشت بود موندم اینهمه بی فرهنگی ریشه اش چیه

گفتم که من ۲۸ سالمه و روی یکی کراش زدم و فلان و بهمان

یکی دراومد گفت با این سنت کراش زدی؟ تو دیگه از این حرفها کذشتی.

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
اگر یکی دیگه بود ممکن بود دلش بشکه ولی من به هیچ حام گرفتم ولی حرفش خیلی زشت بود موندم اینهمه بی فره ...

خودش 10 سالش بوده  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید
شک نکن اون یه بچه ۱۵سالس🤣🤣

کمتر  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید
اگر یکی دیگه بود ممکن بود دلش بشکه ولی من به هیچ حام گرفتم ولی حرفش خیلی زشت بود موندم اینهمه بی فره ...

میگفتی مث تو درد شوهر و عقده ای و هول شوهر نبودم سریع خودمو تو پاچه ی گر و گوری کنم ، ک الان بهم خیانت بشه بیام تاپیک بزنم

من متمدنانه زندگی کردم

😘Thanks GOD 

وا😐😐😐😂

ی چی گفته واس خودش بیخیال

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید