2777
2789

۶ ماهه در حضور شهود منو از خونه بیرون کرد با دو تا بچه هام

نه طلاق میده نه دنبالم میاد
دادخواست تهیه مسکن مستقل دادم،
همسرم بعد بیرون کردن من خانه اجاره ای رو پس داده بود و وسایل رو برده خونه پدرش و خودشم اونجاست.
ما تو شهر مرکز استانمون زندگی میکردیم و محل کارشم همین الان همونجاست
اما خانه پدرش روستا هست و وسایل رو هم برده اونجا ، خونه پدر من هم روستاست و منم روستا زندگی میکنم پیششون
سوالم اینه من درخواست تهیه منزل مستقل کردم 

محل کار همسرمم مرکز استانه
خونه پدرش هم یک طبقه هست و یک اتاق داره ،

از شغل قبلیش که کارمند بود استعفا داده و تازگی کارآموز وکالت میره  نمیدونم حقوقش چقدره
بنظرتون میتونه بگه من نمیتونم خونه بگیرم از شهر

بیاد پیش پدر مادرم زندگی کنه تو روستا با دو تا بچه ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش پدر و مادرش نمیتونه ببرتتون ،نهایت حق مسکن با مرده میتونه یه خونه ساده و کوچیک بگیره و شما رو بب ...

فقط پیش اونا نباشه چون بدتر مشکلاتمون بیشتر میشه

سال اول ازدواجم بیشتر از یکسال اونجا زندگی کردم تجربه زندگی دارم مادرشوهرم اذیت میکرد و جدامون کرد اون زمان

فقط پیش اونا نباشه چون بدتر مشکلاتمون بیشتر میشهسال اول ازدواجم بیشتر از یکسال اونجا زندگی کردم تجرب ...

نه نمیتونه اونجا ببره ،باید خونه جدا بگیره

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
ان شاءالله شما و بچه ها به حق و حقوقتون میرسین عزیز دلم 😢 امان از مرد بد

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بخدا من زن بدی نبودم 

اون تحت فشار مالی هم بود جدا از بحث هایی که داشتیم

گفت چکار کنم از خونه بیرونش کنم بگم زنم بده.. فلانه.. ولی نگم خودم توانایی اداره زن و بچه ندارم🥲

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بخدا من زن بدی نبودم اون تحت فشار مالی هم بود جدا از بحث هایی که داشتیمگفت چ ...

عزیز دلم ،حق به حقدار میرسه ،واست دعا میکنم ،قوی باش بخاطر خودت و بچه ها ❤❤❤❤

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: