2777
2789
عنوان

دوستان تعبیر خوابم چیه ب نظرتون

95 بازدید | 16 پست

خواب دیدم ک دوستم میاد خونمون بعد شوهرم نم چش بود یهویی میاد صورتشو تو دستاش میگیره کلا لمس میکنه همسرمو در حالی ک بهش نامحرم و تووخوابم اینطور بهم القا شد ک میخواد شوهرمو ب خودش جذب کنه  و بعد من از ناراحت میشم و بهش میگم ک من چ بدی در حقش کردم ک میخواد این کارو بکنه

دوستان من عقد ک کردم ی دفعه رفتم خونه ی دوستم بعد شوهرم زنگ زد اون صداشو نازک کرد پرید گوشی رو جواب داد گفت الوو بعد من گوشی رو ازش گرفتم ک حتی شوهرم گفت این دوستت ب درد نمیخوره چطور با ی مرد غریبه ک نمیشناسه اینطوری برخورد میکنه ی حرکت دیگ هم ک ازش دیدم این بود ک بدون شال یا روسری اومد دم در باهام خداحافظی کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد من چندتا حرکت ک ازش دیدم و با شناختی ک ازش داشتم رابطمو باهاش قطع کردم بعنی دیگ نرفتم خونش حالا چند وقته ک میخوام دوباره باهاش ارتباط بگیرم ممکنه ک این ی نوع اخطار باشه؟

دوستان من عقد ک کردم ی دفعه رفتم خونه ی دوستم بعد شوهرم زنگ زد اون صداشو نازک کرد پرید گوشی رو جواب ...

رابطه تو باهاش کمتر کن 

مراقب شوهرت باش خواهر😂😔

ولی حس میکنم تعبیر خوابت اینه بین دوستت دعوا اینا پیش میاد 

بعد من چندتا حرکت ک ازش دیدم و با شناختی ک ازش داشتم رابطمو باهاش قطع کردم بعنی دیگ نرفتم خونش حالا ...

خب چرا میخای دوباره باهاش ارتباط بگیری ؟

بنظرم خوابت بخاطر فکرو خیالات خودته و اینکه میخای ارتباط بگیری هم درک نمیکنم فازت چیه😃

خب چرا میخای دوباره باهاش ارتباط بگیری ؟بنظرم خوابت بخاطر فکرو خیالات خودته و اینکه میخای ارتباط بگی ...

ن من اصلا بهش فک نمیکنم چون دوست دوران مدرسم بود و دلم خواست ب یاد قدیم من و اون با یکی از دوستامون بریم فضای سبز یهویی این خواب رو دیدم 

رابطه تو باهاش کمتر کن مراقب شوهرت باش خواهر😂😔ولی حس میکنم تعبیر خوابت اینه بین دوستت دعوا اینا پی ...

باور کن اینقدز زمونه بد شده ک مرد و زن نداره 

ن من اصلا بهش فک نمیکنم چون دوست دوران مدرسم بود و دلم خواست ب یاد قدیم من و اون با یکی از دوستامون ...

چی بگم

خودت میگی رفتاراش درست نیست ولی حالا میخای بری باهاش بیرون بعدش نباید گله کنی خب خودکرده را تدبیر نیست عزیزم

چی بگمخودت میگی رفتاراش درست نیست ولی حالا میخای بری باهاش بیرون بعدش نباید گله کنی خب خودکرده را تد ...

دوستان من فقط پرسیدم تعبیرش چرا اینطوری حق ب جانب نظر میدین