2777
2789
عنوان

گریم گرفتهه از دست خانوادم

603 بازدید | 63 پست

مامانم ابجیمو خیلی خیلی بیش از اندازه لوس کرده جوری ک انگشتت بهش بخوره جیغ میزنه ادا اصول در  میاره مامانمم از پشت اون میاد منو کتک میزنه خجالت میکشم بهتون بگم 😭

هزار تارو میزاره روش ب بابام میگه اونم میاد منو دعوا میکنه 😭😭هر چند روز همین اتفاق میفته من از برنامه درسا عقب میفتم .. الان دو روزه همینه .. نمیتونم درس بخونم ..
مامانم از الکی ب بابام حرفای الکی میگه ب من میگن ما نمیدونیم تو اتاق چیکار میکنی نت مجانی داره کتاب مجانی 😔😭😭الان من امشب عادت ماهیانه ام بدونین ب من چه شوکی وارد کردن من بزرگ شدم ولی کتکم میزنن خیلی استزس وارد میکنن جوری ک دست و پام میلرزه اون لحظه خیس عرق میشم 😭یعنی اینقد اذیتم میکنن که دوست دارم خودکشی کنم فقط بمیرم راحت شم 😭😭 چند باریم انجام دادم ولی ...

بنظرتون به مشاورم بگم؟ اخه دوس ندارم بدونه خانوادم اینجورین بامن😔

دوستان میشه وقتی بهم کمک کردین گزارش بزنین اخه میترسم خانوادم ببینن،🥺

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..🥹🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدای خاهرتو ابجیتو ضبط کن ب بابات نشون بده یا اگ بابات منطقیه باهاش حرف بزن ب مشاورتم بگو

مامانم یک سلیطه ای نمیزاره من حرف بزنم جلو خاهر کوچیکم میگ این بدبخته بیچاره دست من افتاده ( منظورش منم ) هم من حرف میزنم دعوام میکنه بابام حرفای منو باور نمیکنه اصلا😭

نمیتونی پانسیون بگیری یا موقت خونه کسی بری تا‌کنکور؟

پانسیون چیه؟

هیچ کدوم از اقواممون نمیدونن مامانم ایمجوریه اینقد بد دلن نمیزارن جایی برم 😭 اصلا حرفشو نزن

اره عزیزم به مشاورت بگو.تو باید سلامت روحی داشته باشی.مادر بزرگ یا خاله یا عمه دلسوز نداری که بهشون ...

سلامت روحیم منفیه سردرد شدید گرفتم عادیات ماهیانم حالم خیلی خرابه،😭

وااای خدا الهی بمیرم برات برو به مشاورت بگو منم ریختم تو خودم نرفتم به مشاورم بگمنمیدونی وقتی به یکی ...

توهم مث من بودی؟

ب مشاورم پیام دادم گفتم نگه بهشون خدا کنه جوری نگه ک بفهمن وگرنه بیچاره میشم

درس به درک خودت مهمی بگی به مشاورت حتما

اگ قبول نشم بیچارم میکنن😭

پشت کنکورم همش بهم متلک میزنن میگن ما نمیدونیم تو اتاق چ غلطی میکنیی دلم خیلی گرفته