2777
2789
عنوان

مذهبی ها توروخدا بیاید یه سوال راجب عکس و استوری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اذیت نیستم عزیزم میترسم خدا اذیت باشه با توجه به اعتقاداتم الیته

والا خدا که اذیت نمیشه 

شما عذاب وجدان دارید 

اگر همه ندارید نگران خدا نباشید 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید
عزیزم اگه تار کردین مویی که مشخصه اشکال نداره

موهام تار تار کردم کامل اما از خود تعریفی نباشه چهرم واقعا با بقیه فرق داره خیلی میدرخشه اینجا گفتم چون کسی منو نمیشناسه که بخوام پز بدم خیلی زیبام حدش مشخص نیست 

فقط از لحاظ شرعی وگرنه دیگه مشکلی نیست

از لحاظ شرعی مشکل داره چون موهات معلومه 

و استیکر هم آنچنان پوشانندگی نمیده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید
خب منم دل دارم🥲🥲

بله همه دل داریم ولی اینکه بخوای عکسا رو اینجوری کنی و بعدم پست کنی خب آخه چه کاریه؟ ببین از نظر من یا زنگی زنگ باش یا رومی روم! حد وسط نداره. یا اعتقاد نداری و خودتو همونجوری که هستی نشون میدی یا اعتقاد داری و خودتو به نمایش نمیذاری. اینکه این وسط تکلیفت با خودت مشخص نباشه اصلا چیز خوبی نیست

موهام تار تار کردم کامل اما از خود تعریفی نباشه چهرم واقعا با بقیه فرق داره خیلی میدرخشه اینجا گفتم ...

اخه چون حجاب دارین اشکال نداره البته اگه آرایش نداشته باشین. ولی کلا من شنیدم بهت بهتره آدم عکس نذاره نمیدونم چرا

بله از لحاظ شرعی مشگل داره

نذاری هم خودت راحت تری

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید
آخه منم دل دارم خب🥲🫠

خب دیگه گناه لذت بخشه 

بیشتر ببینید