2777
2789
عنوان

تا دق نکردم یک فیلمی بگید برم ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو فصله فعلا فقط نسخه سانسور نشده اش رو ببین وگرنه هیچی نمی فهمی

باشه مرسی 

آره از تلگرام دانلود میکنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

اسکویید گیم فصل اول ببین عالیه 

یا سریال کره آیی جادوگر خوب ببین اونم خیلی کمدی باحاله ۱۶ قسمته

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

بیشتر ببینید
زنده؟ چه ژانریه؟ کمدی درام هم میشناسی؟

اکشن و ترسناکه ولی سریال خارجی درام اگر بهم بگن تا آخر عمر چه سریالی رو نگا میکنی میگم اشتباه من و از طریق پنجره ی من 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
بشین همین ایسان رو از شبکه تماشا بببین یه نیم ساعت دیگه شروع میشه

منم میبینم😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

ما بیشتر فیلمهای ایرانی میبینیم

اخرین فیلم هم ک دیدیم "حیثیت گمشده" بود که خیلی فیلم جالب بود اخرش اونجوری ک فکر میکردم تموم نشد

یا "افعی تهران" اونم قشتگ بود و خیلی متفاوت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
پول پارتیاکران انلاینش اومده قشنگه ببین

دیشب دیدم عالی بود.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ایرانی 

شهرزاد. خاتون. پوست شیر. افعی تعران. جان سخت. زخم کاری 

(کره ای) 

فراموش شده. زیبای حقیقی.اسکویید گیم. عاشقان ماه

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

ایرانی شهرزاد. خاتون. پوست شیر. افعی تعران. جان سخت. زخم کاری (کره ای) فراموش شده. زیبای حقیقی.اسکوی ...

تگزاس ۳هم خیلی قشنگهه

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟!