2777
2789
فکر میکنی بعد یه مدت میبینی بقیع با پولشون خونه میگیرن ماشین میگیرن تفریح و... ولی تو نمیتونی

من که  الان فقط امنیت شغلی برام مهمه و حقوق مناسب 

ولی کلا سخت شده زندگی بخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که الان فقط امنیت شغلی برام مهمه و حقوق مناسب ولی کلا سخت شده زندگی بخدا

امنیت شغلی یعنی چی ؟

به نظرم یکم آدم به خودش فشار بیاره مهارت درآمد زا یاد بگیره و خودش کار کنه با درآمد بهتر

توانمند باشی امنیت داری خودت رو به روز میکنی و کار میکنی 

امنیت شغلی یعنی چی ؟به نظرم یکم آدم به خودش فشار بیاره مهارت درآمد زا یاد بگیره و خودش کار کنه با در ...

دقیقا خیلی بهتره

برا ۱۰ تومن آ.پ باید ب مدیر ، بازرس ، اولیا ، بچه ، این اون جواب پس بدی 

کار آزاد خودت آقای خودتی

پسره هم کار کرد و موفق شد ؟

نمیدونم شغل پسره چیه اما اون هم کارش گرفت، چندبار زمین خورد ضرر کرد اما الان دیگه زندگیشون گرفت 

و تمام موفقیتش ن بابت استمرار. تلاش و نترسیدن از حرف مردم بود 

عجبب پسره وضعش چجوری بوددد

پسره هم اول داغون بود 

مامان باباش جدا شده بودن، پسره با برادرش پیش مامان بزرگش زندگی کردن 

بعد برادرش توو جوونی فوت شد 

ببین از اینا بودن که چیزی برای از دست دادن نداشتن پس ریسک کردن 

تلاش کردن 

و از حرف مردم نترسیدن، 

اونموقع ناخنکار شدن و عکس بی حجاب گذاشتن اینستا و چالش گذاشتن و... خیلی رایج نبود مثل الان. اما دختره با همین کارا تبلیغاتش و پیجش گرفت 

واییی واقععااااا؟؟؟ میتونم باهاتون بیشتر صحبت کنم؟ منم رزومه دادم برای تشریفات cip مهراباد به نظرت ا ...

عزیزم چطوری رزومتو فرستادی اینترنتی ؟

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

شنیونکار فعلا صفر رایگان کار میکنم تا دستم را بیوفته

کار میکاپمم خیلی خوبه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

امنیت شغلی یعنی چی ؟به نظرم یکم آدم به خودش فشار بیاره مهارت درآمد زا یاد بگیره و خودش کار کنه با در ...

من خودم کار آزاد دارم الان کار آزاد پول زیاد میخواد برای شروع من خیاطم تولید کننده ام اما تااا پول نداشته باشی متریال بخری تولید کنی پدرت در میاد بلانسبت

امنیت شغلی یعنی امروز مریض نشی فردا بری ببینی یکی دیگه جات اومده به راحتی