2777
2789
عنوان

چی از دهه 80 یادتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 103 پست
وای خیلی چیزا رو نوشتی که من یادم رفتیادمه اون موقع سینما و سلبریتی ها خیلی برای هممون مهم بودن... م ...

اخ اخ سی دی بازی رو یادم رفته بود یادش بخیر. می ذاشتیم تو دستگاه دی وی دی، بعد هر از چندگاهی سی دی ها نمی خوند، در می آوردیم فوتش می کردیم تا کار کنه😂

دهه ای که تازه ماهواره اومده بود. بعد مامانم اول مخالف بود. هی بهش اصرار کردیم که میخوایم فقط مستند ببینیم توش😂😂 تا راضی شد

دهه ای که تازه پلی استیشن ۱ اومده بود و من ذوق مرگ شدم وقتی خریدم

دهه ای که با خز ترین آهنگ های رپ تو مدرسه می رقصیدیم. 

هععععی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من همین دو سال پیشم میخوندم بود بعدش قطع شد😮‍💨

اعععع من تا زمانی میخوندم که کنترلمون دکمه تله تکست داشت

بعدش نتونستم پیدا کنم 😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو اون دهه تموم باربیا رو

راپونزل 

دریاچه قو

باربی و ۱۲ پرنسس

و ....

هرکد‌ومو هزار بار میدیدم

چقد دلخوش بودیم واقعا

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

منسیندرلا سفیدبرفیآلیسانقدر میدیدم که حرفاشونو حفظ کرده بودم

پیر شدیم؟!🥺

اخ اخ سی دی بازی رو یادم رفته بود یادش بخیر. می ذاشتیم تو دستگاه دی وی دی، بعد هر از چندگاهی سی دی ه ...

ما یه مواد از سی دی فروشی میخریدیم برای تمیز کردن سی دی ها 

دیگه هر کی دی وی دی پلیر داشت اونموقع اونم سه دیسک یا چند دیسک دیگه خیلی خفن بود

اخ اخ سی دی بازی رو یادم رفته بود یادش بخیر. می ذاشتیم تو دستگاه دی وی دی، بعد هر از چندگاهی سی دی ه ...

سونی رو روشن می کردی باید التماسش می کردی تا بالا بیاد. قارچ خور بازی می کردیم و سونیک. من سگا هم داشتم باهاش مورتال کمبت و آشوب در شهر بازی می کردم

من تو اون دهه تموم باربیا روراپونزل دریاچه قوباربی و ۱۲ پرنسسو ....هرکد‌ومو هزار بار میدیدمچقد دلخوش ...

وای راپونزل از همش قشنگ تر بود. من چند ماه پیش گذاشتم ببینم ولی دیگه بهم حال نداد. اون موقع بود که فهمیدم بزرگ شدم