2777
2789
کلاس پنجم و دیگه متنفرم ازش تازه یعنی اولین روز مدرسه من دیر رفتم و معلم داشت درس میداد من یک سوال ر ...

نمیدونی اون موقع ها که بچه تر بودم بچه هایی رو میدیدم که به خاطر اینکه معلم انقدر بهشون بلند تذکر داده بود جلو همه بچه از ترس نزدیک بود بره بیمارستان .بیماری قلبی داشت بدبخت .مامان و باباش به زور پول مدرسه رو جور کرده بودن چون مدرسه غیر دولتی بود ......

حالا باید همون هزینه رو میدادن قرص و دارو برای بیماریش

یه جوری مارو میگردن انگار می‌خوایم مواد جا به جا کنیم :/

نمیدونی اون موقع ها که بچه تر بودم بچه هایی رو میدیدم که به خاطر اینکه معلم انقدر بهشون بلند تذکر داده بود جلو همه بچه از ترس نزدیک بود برن بیمارستان .بیماری قلبی داشت بدبخت .مامان و باباش به زور پول مدرسه رو جور کرده بودن چون مدرسه غیر دولتی بود ......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم من بیشتر به تلاش بچه ها نمره میدمببینید یک دانش اموز هست همیشه نمرات کمی میگیره و یک دفعه شروع ...

بله دقیقا منم همینو میگم 

اگر کسی تلاش بکنه ارزش داره نه اونی که سر جلسه تلاش کنه منظورم تقلبع 

شما خیلی کار خوبی میکنین که جلو همه نمیگین واقعا از صمیم قلب ازتون ممنونم که رفتار خوبی با دانش آموز ...

عزیزم اصلا اینقدر بزرگش نکن تو ذهن خودت سعی کن بهش فکر نکنی

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
بله دقیقا منم همینو میگم اگر کسی تلاش بکنه ارزش داره نه اونی که سر جلسه تلاش کنه منظورم تقلبع

خب برای تقلب نمره کم میشه هر نقطه کنار برگه نمره کم میشه و داخل دفتر یادداشت میکنم

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
کاش فقط تقلب ببینیم

مگه شما معلمین؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
بیشتر ببینید
در مدارس پسرانه : کتک = تنبیه بدنی با شلنگ

خدا به فریاد پسرا برسه ولی دخترا خیلی حساسن خیلی بهشون بر میخوره .حتی میتونم بگم تو آیندشون تاثیر میزاره .دراین حد😅شما نمیدونین اون موقع ها که بچه تر بودم بچه هایی رو میدیدم که به خاطر اینکه معلم انقدر بهشون بلند تذکر داده بود جلو همه بچه از ترس نزدیک بود بره بیمارستان .بیماری قلبی داشت بدبخت .مامان و باباش به زور پول مدرسه رو جور کرده بودن چون مدرسه غیر دولتی بود ......