2777
2789

بنظرتون بی بی چک مدیکور اشتباه هم داره‌؟من یکی روز موعد یکی سه روز قبلش زدم منفی بود الانم دوروز از موعد گذشته نشدم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرتون بی بی چک مدیکور اشتباه هم داره‌؟من یکی روز موعد یکی سه روز قبلش زدم منفی بود الانم دوروز از ...

نمیدونم ولی من بارداری پسرم یه روز قبل موعد چندتا زدم هاله انداخت

پسرم😍🤗

سینه درد دارمو یکم حالت تهوع و رفلاکس معده همشم حس میکنم پریودم ولی میبینم نیس چقد احتمال بارداریه سینه هام خیلی زیاد درد و سنگینی داره

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
سینه درد دارمو یکم حالت تهوع و رفلاکس معده همشم حس میکنم پریودم ولی میبینم نیس چقد احتمال بارداریه س ...

انشالله که حامله این .سینه درد از علائم حاملگیه منم بارداری پسرم سینه دردداشتم .منم الان همش  احساس میکنم پریود میشم ولی نشدم شکمم دردداره ۲۲باید میشدم

پسرم😍🤗
سینه درد دارمو یکم حالت تهوع و رفلاکس معده همشم حس میکنم پریودم ولی میبینم نیس چقد احتمال بارداریه س ...

منم همین علائم دارم وباردارم روز مادر بی بی چک زدم مثبت شد .برام دعا کنید کمی مشکل دارم .خدا کمکم کنه❤️‍🩹

منم همین علائم دارم وباردارم روز مادر بی بی چک زدم مثبت شد .برام دعا کنید کمی مشکل دارم .خدا کمکم کن ...

انشالله خدا بهترینارو براتون مقدر کنه 

منم همین علائم دارم وباردارم روز مادر بی بی چک زدم مثبت شد .برام دعا کنید کمی مشکل دارم .خدا کمکم کن ...

بنظرت پری نمیشم؟پس چرا بی بی منفی شد دوتاش