2777
2789

اول اینکه بگم من بشدتتتتت خجالتی هستم 

و اینکه خیلیییی خیلی بابام رو دوست دارم خیلییییی ولی حتی ی بار هم نتونستم بهش بگم دوست دارم 

هر سال براش کادو میخریدم روز پدر و کادو رو میدادم بهش ولی بازم خجالت میکشیدم بگم روزت مبارک فقط کادو رو میدادم 

ولی امسال نمیتونم براش کادو بخرم خواستم بهش تبریک بگم ولی هرررر کارررر کردم نتونستم خجالت میکشیدم 

همش با خودم میگفتم الان برو بهش بگو ولی وقتی میرفتم پیشش اصلااا نمیتونستم بگم 

تو رو خدا ی راهکار بدید من دست از این خجالتی بودنم بردارم  وحشتناک خجالتی ام 

حالا باز بابام بیشتر وقت ها سرکاره ولی من انقددد بدبختم که حتی با مامانم هم که هر روز تو خونه با همیم هم راحت نیستم و خجالت میکشم 

تو مهمونی و اجتماع که بماند🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم البته گفتم خیلیم خجالت نمیکشم ولی خب سختمه یجوریه نمیتونم ابراز علاقه کنم کلا 

هیچیم نخریدم همشم با خودم میگم شاید فک کنه مردم چه دخترای خوبی دارن.

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

باباته ها بچه بودی کلی میرفتی تو بغلش آروم میشدی الان هم یواشکی برو ببوسش یا اگه گوشی داره بهش پیام ...

من تا الان که ۱۷ سالمه حتی یک بارم با بابام حرف نزدم 

در حد اینکه کاری داشته باشه چیزی بخواد براش بیارم 

یا سوال کنه کوتاه جواب بدم 🤦‍♀️

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

منم خجالتی ام تا حدودی 🤕 امسال ازدواج کردم و راه دورم کلی با خودم کلنجار رفتم تا تونستم زنگ بزنم

هنوز به همسرمم تبریک نگفتم😅😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃