2777
2789
عنوان

رفتارای دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستمم نداره چون بقیه رو دوست داره

عزیزم چقدر اذیت میکشی ، خیلی سخته یکی بفهمی دوست نداره

من خودم بعضی وقتا حس میکنم به حرفای قبلش ، میگم شاید الکی میگه دوسم داره و واقعی دوستم نداره

وای این تازه به من میگه من نشستم تو ازدواج کنی😐💔 اینقدر پشمام ریخت یا چند بار گفت حالم با تو خوب ن ...

وای ، چقدر مثل دوست پسر منه😐 به منم میگه من میمونم هروقت ازدواج کردی میرم . بعضی وقتاعم میگه من شاید بیام خواستگاریت

خیلی اذیت شدم . وقتی می بینم فایده نداره ، نگم پ بهتره مرسی عزیزم

خواهش گلم

ارزشتو واسه کسی بزار که قدرتو بدونه 

خودتو تلف نکن لیاقتت بیشتره❤

به نام خداوند رنگین کمان ، نبوده چِنین و نمانَد‌ چِنان🌈

وای ، چقدر مثل دوست پسر منه😐 به منم میگه من میمونم هروقت ازدواج کردی میرم . بعضی وقتاعم میگه من شای ...

🤣🤣🤣اینا دیونن بخدا اصلا فازشونو درک نمیکنم 

اره اونم به من میگه من میام میگیرمت و اینا بعضی وقتا ولی خب نشسته منم ازدواج کنم

من خودم که تو روابطم ریدم ولی خب بنظرم پسری که واسه دوست دخترش اینو بگه یعنی نمیخادش چون حتی تلاشی هم نکرده واسه به دست آوردنش 💔🥲

من دختر عموم  یه مدت کم با یه پسره ای بود پسره اینقدر رفت خواستگاریش تا بلاخره ازدواج کردن 

دقیقااا منکه دیگ صدم رو نمی‌ذارم همش حال بد و حس دوگانگیه که میدن

وای اره من اینقدر بهش میگفتم حس اضافه بودن بهم میدی و اینا 

بعد می‌گفت حس نکن خب:/

یا آنلاین میشه به من پیام نمی‌ده همش من میدم 

من میپرسم خوبی اون از من نمیپرسه خوبی 🥲💔

🤣🤣🤣اینا دیونن بخدا اصلا فازشونو درک نمیکنم اره اونم به من میگه من میام میگیرمت و اینا بعضی وقتا و ...

بعضی‌ها هم شانس دارن ، هم پسره آدم درستیه 

نه مثل ما🙂

وای اره من اینقدر بهش میگفتم حس اضافه بودن بهم میدی و اینا بعد می‌گفت حس نکن خب:/یا آنلاین میشه به م ...

نه حالا برای من زنگ و پیام خودش اول میده 

اما خب رفتارای دیگش تو مخی عه

بعضی‌ها هم شانس دارن ، هم پسره آدم درستیه نه مثل ما🙂

ما که با انتخابمون تر زدیم واقعا 

اینقدر ناراحت میشم ولی خب نباشه هم حالم بده نمیتونم هیچ کاری کنم باشه هم حالم بده😂