2777
2789
عنوان

رفتارای دوست پسرم

1137 بازدید | 94 پست

ببخشید که طولانیه

من ی دوست پسر دارم 1 سال و ۱۸ روزه باهمیم . رابطمون خیلی بالا و پایین داره . روزای اول خیلی ناراحتم می‌کرد میگفت به من وابسته نشو من موندنی نیسم اما بعدش شروع به ابراز علاقه کرد و حتی چند دفعه دعوامون میشد من کات میکردم باز برمی‌گشت، حرف و عملاش اما یکی نیس . ۲۰ روز پیش برای تولدم هیچکاری نکرد ،گفت دستم تنگه آخر ماه جبران میکنم بعد خودش امروز گفت برات آخر بهمن کادو میخرم . یکبارم با ی دختره چت میکرد . 

من کلا آدمی نیسم بی دلیل از کسی ناراحت شم یا بخوام جداشم، با وجود همه این کاراش بازم پیشش موندم گفتم درستش میکنم . 

امروز کلا همه روزایی که اذیتم می‌کرد یادم افتاد. همه روزایی که خورد شم و من چقدر براش خوبی کردم اما اون حتی نکرد ی شاخه گل برام بگیره .

هرموقع علت ناراحتیم ازش میگفتم رو ، شروع می‌کرد به خندیدن یا حتی به من میگه چقدر غر میزنی . منم دیگ حوصله ام نمی‌کشه بهش توضیح بدم ،چون فقط با یه ببخشید جمعش می‌کرد . 

امروزم واقعا حال نداشتم و خسته بودم ، الان ناراحت شده از دستم که چرا من ناراحتم و من نباید ناراحت باشم هیچوقت . اون ۲۱ ، منم تازه رفتم ۲۱ 

فقط میخوام بدونم مشکل از منه واقعا؟ یا بازم علت ناراحتیم بگم؟

مشکل هردوتونین  اول هم خودت ک با ی نی نی میری تو رابطع

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل هردوتونین اول هم خودت ک با ی نی نی میری تو رابطع

عزیزم من که روز اول نمیدونستم . اگه عم کوتاه اومدم بابت اینکه میگه وابسته شده و من نمیخوام ی موقع دلش بشکنم حتی اگه ۱٪ هم حرفش درست باشه که بدون من نمیتونه 

اما درسته منم مقصرم واقعا

شوهر منم همینه هرچی براش میگرفتم و میگیرم هیچی نمیگیره برام چون دوسم نداره ارزشیم بهم نمیده🙂

بخدا ، من براش ایرپاد، لباس ۴ سری،کلاه،قاب گوشی گرفتم 

اونم گرفته اما کمتر 

دردم خرید نیس ، دردم اینکه حس میکنم ارزش و لیاقتم بیشتر از ایناس . چون همه خودمو تو رابطه میذارم:)

بخدا ، من براش ایرپاد، لباس ۴ سری،کلاه،قاب گوشی گرفتم اونم گرفته اما کمتر دردم خرید نیس ، دردم اینکه ...

ولی اون برا من‌اصلا تا حالا نشده یه چیز کوچولو بخره یه چیز کوچولو دریغ از هیچی

دیگ بهش نگم ؟ بی تفاوت باشم نسبت به رفتار و حرفاش؟

اره عزیزم مث خودش باش 

از نظر احساسی اینا

واسه کسی قدم بردار که برات بدوعه

به نام خداوند رنگین کمان ، نبوده چِنین و نمانَد‌ چِنان🌈