2777
2789

من و این همه خوشبختی محالههههه

باباش فوت کرده تالار و کلی ارث و میراث واسه این رسیده ۲۱ سالشه من ۱۸ ماشینش نمی‌دونم چی هست ولی معلومه گرون قیمته گوشی دستش آیفون ۱۴ چند تا خونه داره ولی قدش کوتاهه و قیافشم معمولی اخلاقش ولی عالیه🥲👌

می‌خوام بهش جواب مثبت بدم🥲💗 مامانم میگه ردش😑 کن بشین پای درس هات دکتر شو تو باید با دکتر ازدواج کنی میگم مامان با این ازدواج کنم حتی می‌فرسته منو ترکیه مدرک مفتی بهم میدن میگه نه نمیشه😑

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صاحب اختیار هستی

ولی سعی کنین با هم سطح خودتون ازدواج کنین 

بعدا مثل ی برده ازتون استفاده نکنه

نصف دنیارا زن ها تشکیل دادند نصف دیگرهم زن ها به وجود اوردند و انگاه ان هارا بی ارزش میشمارند،،

باریکلا مامانت ،نمیدونم طرف خوبه یا نه، ولی چشم و دل سیره مامانت 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حالا چرا ترکیه این همه کشور؟ 

آنقدر که اونجا ایرانی ریخته دیگه جز خاک خودمون به حساب میاد نه یه کشور خارجی 😂

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بیشتر ببینید
حالا چرا ترکیه این همه کشور؟ آنقدر که اونجا ایرانی ریخته دیگه جز خاک خودمون به حساب میاد نه یه کشور ...

قراره پولدار بشه ولی ذهنش...😂😓

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌