2777
2789

برادرمو میگم غیر ممکنه تو خونه باشه دعوا راه نندازه 

به همه گیر میده به همه کس و همه چیز

کنه است سیریش میشه خسته ام کرده به مرگم راضی شدم 

هیچ جوره هم زن نمیگیره ۳۰ سالش شده امروز دعوامون شد چقدر حرفایی بد بهم زد باورم نمیشه این بردارمه باورم نمیشه انقد پست باشه 😭😭😭چرا خدا مرگ آدمو نمیرسونه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرم یه تایمی خوش اخلاق شد ولی ازدواج کرد خودش و زنش دوتایی خانواده ام رو آزار دادن .همون مجرد بمو ...

نه حداقل تو خونه نیست تو خونه نیست که به همه گیر بده همه رو عصبی کرده دیگه بریدم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

توروخدا زنش ندید...دخترمردم گناهی نداره اسیر برادرت بشه

واسه مردم انقد خوبه همه میپرستنش فقط با خانواده خصوصا با من

از داداش معتاد من ک بدتر نیست

شاید اون اینجوری نکنه عصبیه

بیچاره اون دختری که زنش بشه

واسه مردم خیلیییییی خوبه فقط با ما اینجوریه

چشه دقیقا شکست مالی عشقی درسی چیزی خورده

هیچ کوفتش نیست هیچ مرگش نیست فقط دوست داره ما رو اذیت کنه

توروخدا الان ک قبول داری برادرت بده فردا زن گرفت زنشو عامل بد اخلاقیاش ندونی و دوم اینکه ادعا نکنی ب ...

عزیزم چه ربطی داره من که ضامن خوشبختی بدبختی کسی نیستم من دارم الان اینجا درد و دل میکنم بره فقط کاری به کار کسی ندارم صدسال

با مردم خوبهبا زنش بدتر از شماس

خب من چیکار کنم الان من دارم درد و دل میکنم خودم اعصابم داغونه شما نگران زنشید که نیمده من خیلی زرنگ باشم خودمو نجات بدم عزیزم بعدم این دقیقا اخلاقش مثل دایمه اونا هم با مامانم اینا همین کارو کردن الان زنشونو میپرستن