2777
2789
عنوان

همه جا باید تحمل کرد نمیتونم واقعا

105 بازدید | 13 پست

حتی تو تاکسی ام ک میشینی یه پسر بچه ۳ ساله باید پاهاشو بکوبه رو کف ماشین !!!!

خرید میری سر صدا هس

دختر بچه هیچوقت انقد سرصدا نداره 

بچه سایلنت عالیه 

حداقل بغلش کنن نکنه 

این دیگه چ سمی هس سخته جلو خودمو بگیرم ب مادرش نگم 😑

بچه سایلنت نداریم اصلا ، دختر بچه هم ممکنه پاهاش رو نکوبه زمین ، عوضش یه ریز حرف میزنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان ترور میشی 

من اون روزی تو اتوبوس بودم یه بچه بیش فعال پشت سرم انقدر جیغ زد . منم سر صبح گیج خواب بودم . دیگه مادره بنده خدا پیاده ش کرد کل مسیر پیاده رفتن . از شیشه اتوبوس میدیدم هرکی سر راهش بود کتک میزد ک خودش رد بشه 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر عزیز 

بچه ها من یه گروه حذف تاپیک تو تلگرام دارم خوشحال میشم همراهیمون کنید سوالی داشتید درخواست دوستی بدین راهنماییتون کنم 

بچه پیش فعال پدرهمه رو در میاره

ببین یک جیغایی میزد یهو . فکر کنم بنده خدا ناشنوا هم بود نمیتونست حرف بزنه . اصلا جیغاش یه مدلی بود من دلم غش افتاد از صداش.خدا نصیب نکنه

الان ترور میشی من اون روزی تو اتوبوس بودم یه بچه بیش فعال پشت سرم انقدر جیغ زد . منم سر صبح گیج خواب ...

بچه هر کس برا خودش عزیزه نمیتونه توقع از بقیه کنه

بچه هر کس برا خودش عزیزه نمیتونه توقع از بقیه کنه

که توی ۹۹ درصد مواقع مادرا اینو نمیفهمن .فکر میکنن بقیه هم باید تحمل کنن . 

اینم دیگه وسطای مسیر پیاده شد

درمان داره؟

حدود ۸۰ درصد بیش فعالا از بعد دوره نوجوونی تقریبن اوکی میشن، ولی ۲۰ درصدی که درمان نمیشن یا درمانشون خوب پیگیری نشده بزهکارای آینده جامعه رو تشکیل میدن. یا فرد ناسازگاری میشن تو زندگی اجتماعی، شخصی و کاری

حقیقتن این بچه ها دست خودشونم نیست، نمیشه از خانوادشونم انتظار داشت که بچه رو با طناب تو خونه به جایی ببندن، چون اول اینکه آدمن نیاز دارن برن بیرون تا به نیازاشون برسن، ثانین با محصور موندنشونم اوضاع خیلی خرابتر میشه

کاش یکم جامعه همدلی بیشتری داشت، نهایت قراره چند ثانیه یا چند دقیقه تحملش کنن، ولی اون مادر و پدر دارن سالهاشونو اونجوری سپری میکنن خیلیاشون از جمع خانواده و فک و فامیل و دوستا کنار میکشن ولی دیگه رفتن به یه جاهایی دست خودشون نیست. یه کلاسی، دکتری، درمانگاهی، خرید شخصی برای بچه یا خودشون درحالیکه کسی نیست حتا اون بچه رو نگه داره

امیدوارم نریزین سرم که حتمن بچه خودتم بیشفعاله اینو میگی🙆🏻‍♀️ بچه من تنها تشخیص قطعی که گرفت دقیقن بیش فعال نبودنش بود، اما به واسطه شرایطش با صدها بچه بیشفعال در ارتباط بودم و در آینده خدا بخواد قراره با صدها بچه دیگه هم در ارتباط باشم باهاشون کار کنم.

اما والدین اونام قطعن دوست ندارن به زور تحمل بشن. یه دوستم قرارشو با آرایشگر ساعت ۶:۳۰ صبح میذاره چون میخواد قبل بیدار شدنش خونه باشه. حالا یه روزی این مادر با بچش بیرونه بدونین دیگه چاره نداشته