2777
2789
عنوان

لیزر

39 بازدید | 3 پست

خانوما اونایی که لیزر کردین بیایین بگین خوب بوده یا نه

مثلا من دست و پاهام و بزنم موهاش زبره تقریبا ولی کمر و شکمم نه اگه کل بدن و لیزر کنم زیاد در نمیان؟

دوم اینکه چند جلسه باید برم کلا و بعد جلسه چندم موها کمتر میشه

و اینکه هزینه فول بادی یک جلسه چنده؟؟

همشو جواب بدین مرسی♥️

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

راسته تا آخر عمر باید رفت؟؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

اگر با اشنایدرپلاس لیزر کنی موهای نازکت هم از بین میره و ۴ تا ۶ جلسه جواب میگیری قیمتش هم بستگی به مرکزی که میری داره

من چون خودم خیلی زیاد درگیر پیدا کردن یه دستگاه جدید و خوب بودم بعد مدت ها تحقیق بهش رسیدم و دوست داشتم تجربمو باهاتون به اشتراک بگذارم😊

من با دستگاه اشنایدرپلاس لیزر کردم هرچی از خوبیش بگم کم گفتم🥰.کاملا بدون درده،پوست‌رو چند درجه روشن تر میکنه،موهای نازک و کرکی رو بدون اینکه ضخیم بشه از بين میبره،و خیلی زود به نتیجه می‌رسید😎 هر شهری هستید اولویتتون این دستگاه باشه👌برای دوستان اصفهانی هم مرکز لیزر خودم رو معرفی میکنم که اپراتورشون واقعا با دقت کار میکنه و من خیلی راضی بودم👍 بهداشت رو هم خیلی خوب رعایت می‌کنند که برای من خیلی مهم بود این مسئله

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره