2777
2789
عنوان

سه روزه با شوهرم دعوا کردم سه روزه بجز اب و یه دونه سیب هیچی نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 57 پست

خوشبحالت واقعا

شوهرمنم باهم دعوا کردیم ولی پرنسس تشریف دارن وقتی دعوا میشه اگه حق بامنم باشه اون قهر میکنه این دفعه دیگه واقعا حوصله منت کشی ندارم بذار انقدر قهر باشه تاحالش جا بیاد

برادر شوهرم تو زندگیمدخالت میکنه اینم جوابشو نمیده و میگه مقصر منم

ما ک نمیدونیم جریانو پس حقی نمیدیم بهت 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عوضش لاغر میشی🗿😂

دقیقا🤣

اسی ناراحته ولی منم به این فکر کردم😑

انقدر دوس دارم لاغر شم

ولی باردارم و شکمو با وجود تهوع نمی تونم غذا نخوردم😬

همه ی حامله ها تهوع می گیرن نمی خورن چیزی من برعکسم

حالا چه ربطی به بچه هات داره اونا باید تاوان پس بدن

رفتم سه روز خونه بابام خییییلی ارامش داشتم. 

از اون موقعی که اومدم دوباره دارم اذیت میشم از اینکه پشتزنو بچش نیست از اینکهجواب برادرشو نمیده

استارتر واقعا وقتی شوهرتورو در اینمورد به خصوص با شوهر خودم مقایسه میکنم واقعا دلم براخودم میسوزه نفست از جا گرم درمیاد

ضمنا همه مردای ایرانی خانوادشونو به زنو بچه ترجیح میدن اون انگشت شمار زن دوست هم خانوادشو رها کرده بی غیرتن تو ایران حد وسط وجود نداره

شماها چطوری میتونین قهر رو ادامه بدین شوهر من از  روز دوم اخلاقش بدترم میشه اصلا حق قهر کردن ندارم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
شماها چطوری میتونین قهر رو ادامه بدین شوهر من از روز دوم اخلاقش بدترم میشه اصلا حق قهر کردن ندارم

دقیقا بازتوخوبی شوهر من قهر کنم اون بدتر قهر میکنه اصلا یادندارم قهر کرده باشم اومده باشه منت کشی

استارتر واقعا وقتی شوهرتورو در اینمورد به خصوص با شوهر خودم مقایسه میکنم واقعا دلم براخودم میسوزه نف ...

چه ربطی داره اخه؟ 

برادرش بین منو شوهرمه گوشی برمیداره بد منو به شوهرم میگه بعد این مثل ماست نگاه میکنه یک بار نمیگه به تو مربوط نیست

ازم معذرت خواهی نکرد حق رو داد به برادرش

حالا اشکال نداره بعدش ک دیگه اومده از دلت در بیاره بنده خدا خیلی از شوهرا هستن همین کارم نمیکنن اصن عین خیالشون نیس تازه خوشحالم هستن

بخاطر بچه هاتم ک شده آشتی کن اونا چه گناهی کردن

!𝘣𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯𝘨 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘢 𝘴𝘮𝘪𝘭𝘦 𝘧𝘶𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘮𝘢𝘭𝘪𝘤𝘦

چه ربطی داره اخه؟ برادرش بین منو شوهرمه گوشی برمیداره بد منو به شوهرم میگه بعد این مثل ماست نگاه میک ...

همه همینن فکر کردی مااز این مشکلات نداریم ما بدتر اینو داریم به علاوه اینکه وقتی قهر میکنیم شوهرمون نمیاد منت کشی که بریم شام بیرون

ضمنا این راهش نیس تو هرچی بدگویی کنی نسبت به خانوادش غیرتش بیشتر میشه