2777
2789
عنوان

نامزدم پانزده سال کوچکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 61 پست
کله این بدبختو نخورین...این اگر مرد بود میگفتین به به

چقدر همجنس هامون بد و پهن مغزاند. واقعاً متاسفم برا این مردم

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم۱۵سال،فکرنمیکنی خودخواهیه؟ اینجورتصورکن یه دختر۱۵ ساله بایه نوزاد پسر ۱ روزه

پس اینجوری تفاوت ده سال را هم میتونیم ی پسر ۱۵ ساله با ی دختر پنج ساله در نظر بگیریم. تفاوت پنج سال را ی پسر پانزده ساله با ی دختر ده ساله. آفرین. نابغه ای که. با همین منطقت به من پناهندگی میدن حتی شهروندی

کسی که سرشار از عشق و شوق زندگی باشه چنین نظرات عقده ای نمیده. حالا یکی نیست بگه بدبخت تو که با همسن یا کوچکتر از خودت ازدواج کردی خیلی خوشبختی الان؟؟؟؟ اگه خوشبختی چرا پر از عقده ای؟

نه ایشون بازیکن پرفکت مورد علاقه من هستن جان و جانم همسرمهالبته دلیل نام کاربریم آهنگ حمید هیراد شوخ ...

رئالی بودی؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

پس اینجوری تفاوت ده سال را هم میتونیم ی پسر ۱۵ ساله با ی دختر پنج ساله در نظر بگیریم. تفاوت پنج سال ...

این مدال برای شما،خداکنه پشیمونی درکارت نباشه،ضمنا جواب تیکه هات رانمیدم،امیدوارم تو بحثهایی که بعد ازدواج برات پیش میاد ازش نشنوی آیم موردو

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر