2777
2789
عنوان

با چه قرصی میشه خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 60 پست
اعصابم خورد شد هنوزتا عمر دارم اون لوله که از دماغم فرستادم داخل یادم نمیره اسی یه درصد احتمال بده ...

درک نمیکنم بخدا

من خیییییییلیییییییییی عذاب کشیدم 

بخدا خوشحالم زنده موندم

✅ارتباط ناشناس: https://www.goftino.com/c/knYNdv ✅من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖بعضیا باهام دوستنا...اما تا امضامو میبینن بی دلیل نسبت به همه حرفام جبهه میگیرن و پستامو ریپ میزنن شروع میکنن دعوا شعارشونم احترام به عقایده 🤷🏻‍♀️از اول اومدم تکی تو کار ساختم من راهمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜

بیشتر ببینید
درک نمیکنم بخدامن خیییییییلیییییییییی عذاب کشیدم بخدا خوشحالم زنده موندم

اره بخدا 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو هفته پیش رفته بودم داروهام از داروخانه ای که کنار اورژانس مسمومین دارویی بود بگیرم یه مادری بود که بچه اش داخل بود یه جیغ های عصبی می کشید ما که صداش می شنیدیم حالمون بد می شد انگار دیگه مادره حالت طبیعی نداشت تا سر خیابان که کلی راه بود و پیاده داشتم می رفتم هنوزم صدای جیغ های پشت سر هم اش می امد 😖😖😖😖

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

درکتون نمیکنم واقعاچرا دارین راهکار میدین؟من خودم با همین راهکار ها خودکشی کردم عذاااااااااااب کشیدم ...

من خودمم تجربه کردم چندین بار و تجربه تلخی هم بود اون لحظه چیزی ب فکر آدم نمیرسه و این ک اگه کسی بخواد خودکشی کنه جار نمیزنه کار خودشو میکنه .ایشونم فقط ناراحته مطمئنم کاری نمیکنه .اگه گفتمم راهکار .هیچ داروخانه ای بدون نسخه پزشک این دارو رو نمیدن .و حتی پزشک برای اولین نسخه قرص ضعیف میدن تا بیمار درمان شه فکر خودکشی ام زد سرش داروهایی ک میده مصرف زیادش ممکنه اسیب بزنه ولی باعث مرگ نمیشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنزودیازپین.البته بدون نسخه نمیدن

واقعا نمیترسی با همین قرصی که تو معرفی میکنی بخوره بمیره اون دنیا یقه تو بچسبن من خودم اصلا به اون دنیا معتقد نیستم ولی وجدان درد میگیرم و میگم شاید یه درصد راست باشه