2777
2789
عنوان

عکس استایل من📸🤍🌱

21611 بازدید | 288 پست

وی حوصلش سر رفته

خیلیم استرس داره

برای گذران وقت پناه آورده به سایت☹️

چندتا عکس از استایلم میذارم نظر بدید😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

بذار🥰

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این رل اقا شهرام😌 🦦میشم به فدات خودم یه نفری ❤️تو دنیا سری از هر نظری ❤️ای عشق نیاب ای ناز نریز ❤️ درمونی واسه این قلب مریض❤️مامان امیر عرشیا 🙂‍↔️ متعهد به بابای امیر عرشیا آقا شهرام🧿🥺 عزیزان  بابای امیر عرشیا خیلی کلومه او فیس من را به همه میکنه 😂🦦 او در حالی که همچنان بگیر نیست یک تار موهای من را به دوورهای فس فسوی دور برش نمیدهد 🙂‍↔️ اما افسوس که او را خر نمی‌توان کرد و امیر عرشیا باید همون اسپرم بدشانسی باشه که پدرش آقا شهرام 🥲قدر او را نمی‌داند 🫧🧼🦦مثل آقا شهرام نباشید🖐😂______📌 عامو هی نپرسین😩اسمش شهرام نیست که مستعاره😂 منم حامله نیستم 🫡 امیر عرشیام بچه ی خیالیمونه🤣

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به سلام علیکمممممممم

✅ارتباط ناشناس: https://www.goftino.com/c/knYNdv ✅من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖بعضیا باهام دوستنا...اما تا امضامو میبینن بی دلیل نسبت به همه حرفام جبهه میگیرن و پستامو ریپ میزنن شروع میکنن دعوا شعارشونم احترام به عقایده 🤷🏻‍♀️از اول اومدم تکی تو کار ساختم من راهمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜

بیشتر ببینید

لایک کن

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

من زود رسیدم😍 بذار😁

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

https://s8.uupload.ir/files/img_20250114_174916_b6qe.jpg

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

یکی یکی میذارم

بیشتر ببینید
بح مصی جونم بذار استرس چررا:))))

منتظر جواب یه چیزیم عزیزم

بیشتر ببینید