2777
2789

زگیل تناسلی دارم دکترا میگن طبیعی نمیشه بیاری سزارین هم میگن اختیاریه هزینش ازاد میشه خیلی حالم بده اصلا پولشو‌ندارم نهایت بتونم تا۱۵جور کنیم توروخده راهی جلو پام بزارید چیکار کنم کدوم بیمارستان برم ارزون باشه من تهرانم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

زگیل داری و بارداری؟؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان دولتی مجبوری زایمان کنی

نامه ارجاع از دکترت بگیری برای ی دکتر ک بیمارستان دولتی هم کار کنه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بیمارستان دولتی انجام نمیدن؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید
زگیل داری و بارداری؟؟

زگیل برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه 

فقط برای زایمان مشکل داره

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋