2777
2789
عنوان

خواهرم شکست عشقی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 23 پست
الهی عزیزم الان کات کردن کلا پسرع خودش کات کرداگه نه به مادرتون بگین اگه میشه با پسرع حرف بزن تکلیف ...

والا ازش میپرسم میگه همه چی تموم شده 

قرار بود مامانم حرف بزنه شماره پسره رو گرفته بود از آبجیم ک تکلیف مشخص شده یه روز آبجی بزرگم بدون اطلاع رفته بود به پسره پیام داده بود کلی بد و بیراه ک آبجی منو مسخره کرده هی امروز فردا اگه عرضه نداری غلط می کنی اسم ازدواج میاری و ...پسره هم رفته بود پریده بود به خواهرم و دیگه دعوا ..

پسره خیلی لوس و مامانیه و ترسووو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی نمی‌گرفت حتی یه بار باهاش دعوام شد گفت تمومش کردم ولی پنهانی به هم پیام میدادن و....

روی توسعه فردیش کار کنه...

گرچه یه مدت باید افسردگی رو طی کنه یعنی طبیعی هست بعدش دچار حس و حال نوسانی میشه یه دفعه می بینی حالش بده درحالی که چند دقیقه قبلش خوب بوده به این مرحله که رسید اتفاقا باعث خوشحالیه.

پادکست جافکری رو گوش بده و سعی کنه بهش عمل کنه چند قسمت که گوش کرد فصل ۱ و ۲ رو که تموم کرد بره این نقطه رو استارت بزنه گرچه موازی با جافکری گوش کنه.

کتاب مشکلی نیست اگر حالت خوش نیست رو بخونه بعدش می تونه کتاب ۴۸ قانون قدرت رو بخونه...

هدفمند بشه و یه هدف پیدا کنه.

مهم ترین نکته این هست که روی توسعه فردیش کار کنه.

والا ازش میپرسم میگه همه چی تموم شده قرار بود مامانم حرف بزنه شماره پسره رو گرفته بود از آبجیم ک تکل ...

ولش کنه بره ولی اگه مادرت حرف بزنه خب بهتره 

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

به خواهرت فرصت بده تا دوره سوگواری رو بگذرونه وقتی وارد دوران نفرت و کینه شد بهش کمک کن بره پیش مشاو ...

خیلی توداره اصلا با کسی راجب این قضیه صحبت نمیکنه 

از حالتاش میفهمم داغونه مهمونی جایی نمیره زیاد شاد نیست

یا چند وقت پیش سر یه موضوع الکی گریه ش گرفت و گفت من از هیچی شانس ندارم