2777
2789
عنوان

خواهرم شکست عشقی خورده

274 بازدید | 23 پست

با یه پسری چند سال مجازی آشنا شده بود یه بار همو دیدن ولی خواهر من اونجوری ک عاشقش بود پسره نه..و هر بار با یه بهونه میپیچوند و هربار اسم خواستگاری میومد می‌گفت الان پول ندارم و فلان 

آبجی منم بعد ۶ سال رابطه حسابی شکسته شده و اعصاب نداره چقدر خواستگاراشو رد کرد به خاطر این پسره هیچی ندار آخر رسید به حرفم من چند سال پیش بهش گفتم این قصدش ازدواج نیست ادامه نده باهاش کات کن گوش نکرد

امروز دیدم آهنگ بگو کجایی آرمین رو گوش میده واقعا حرف دلشه

دعا کنید براش لطفا خیلی حالش بده😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگ میشه یادش میره ولی یادتون باشه رابطه بین ۳ تا ۶ ماه دیگه خودش رو کامل نشون میده که آخر و عاقبتش چی میشه نباید زیاد تو رابطه ای که سرانجامش برامون مشخص نیست معطل بشیم

⭕️❌⭕️❌

۲۸

همسن منه. همون بهتر که نرسید. اینا اسمشون عشق نیست. خواهرت لیاقتش بیشتره. عادیه. منم دو سال یکی بازیم داد هرچی حقوق میگرفتم بش میدادم. بذار بره بیرون . یه جا نشینه . باش برو بیرون. بذار بهش نور بخوره تو تاریکی آدم سرش تو گوشیه و گریه. 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یعنی به عاقل و آدم بالغ کنار خواهرت نبود ۶ ساااال بگه زززن مگه زندگیتو از سر راه آوردی

جدی نمی‌گرفت حتی یه بار باهاش دعوام شد گفت تمومش کردم ولی پنهانی به هم پیام میدادن و....

میدونید پسره از یه خانواده مذهبیه باباش سپاهی اصلا فکرشو نمی‌کردیم تو زرد از آب دربیاد چون اینا همکار بودن به جورایی  باعث و با نی این آشنایی هم خواهر زاده پسره شد  ک من یه دایی دارم ازت خوشش اومده و می‌خواد بیشتر باهات آشنا شه

میدونید پسره از یه خانواده مذهبیه باباش سپاهی اصلا فکرشو نمی‌کردیم تو زرد از آب دربیاد چون اینا همکا ...

الهی عزیزم الان کات کردن کلا پسرع خودش کات کرد

اگه نه 

به مادرتون بگین اگه میشه با پسرع حرف بزن تکلیف روشن میشه الان خواهرت بلاتکلیفی گیر کرده خیلی بدتر بعدشم شش سال خیلی زیاد حق داره ناراحت شه شما کنارش باش مراقبش باش باهاش حرف بزن برو بیرون

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

حتما خواهرت رو ببر روانشناسباشگاه هم اسمش رو بنویس برهاگه بیکار فکر یه شغل هم براش باشینکنارش باش و ...

اتفاقا سرکار می‌ره طراح گرافیست یه شرکت خصوصیه و حسابی جا افتاده تو کار خودش