2777
2789
مذهبیا سخت عوض میکنن

رئیسشون اول تحویل گرفت خوش اومدی دخترم بفرما باشه الان برات انجام میدم بعدش فهمیدم منظورش اینه میخواد قسمت دوم اسمم حذف کنه در‌ واقع فرقی نمیکرد بعدش خودم با اسمم کنار اومدم کلا مشکلی ندارم 

⭕️❌⭕️❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رئیسشون اول تحویل گرفت خوش اومدی دخترم بفرما باشه الان برات انجام میدم بعدش فهمیدم منظورش اینه میخوا ...

وقتی اسمت خوبه باشه واقعا نیاز ب عوض کردن نیست ولی بعضی اسما خیلی جالب نیستن،مثلا من رفتم بهداشت برای تشکیل پرونده گف اسمت گفتم فلانی میگه اتباع هستی😐😐😐😐

یا رفتم از پزشک شهرستان نامه بگیرم برای متخصص میگه همچین اسمی نشنیدم😐 یا یکی دیگه اسمم ی جور دیگه خوند😐

اسمت چیه منم اسممو دوست ندارم ولی نمیتونممم عوض کنم میترسم هیچکی با اسم جدید صدام نکنه و ضایع شم اسم ...

چرا سارا نذارم؟

من بیشتر تو ادارات با این اسمم مشکل دارم ،و تو خونواده ما زود جا میفته اسم جدید