2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیگی میخوای چی بذاری؟اسمت چیه؟فضولیم شد مبارکه اسم جدیدمنم دوست دارم عوص کنم ولی نمیدونم چرا باز ان ...

نه اسمم واقعا خیلی بده بنظرم دهه ۷۰دیگه کسی این اسم رو بچه اش نداشته من خیلی از اسمم خجالت میکشم😆یعنی به سنم نمیخوره این اسم حتی روم نمیشه برم گواهینامه ثبت‌نام کنم با این اسمم😂🥲

میخام بذارم سارا اگه ثبت احوال قبول کنه

من دو سال پیش رفتم ثبت احوال دو قسمتی بود اسمم گفت قسمت دوم میتونیم حذف کنم کامل نمیتونیم عوض کنیم م ...

اسمت مذهبی بود؟

نمیشه که نشه عوض کنیم،خیلیا عوض کردن آخه خودمون که اسممون انتخاب نکردیم ک الان نتونیم عوض کنیم

نه اسمم واقعا خیلی بده بنظرم دهه ۷۰دیگه کسی این اسم رو بچه اش نداشته من خیلی از اسمم خجالت میکشم😆یع ...

خوبه مبارک باشه عزیزم😁اگه اسمت مذهبی نباشه قبول میکنن سارا بذارن

خوبه مبارک باشه عزیزم😁اگه اسمت مذهبی نباشه قبول میکنن سارا بذارن

نه مذهبی نیست،بنظرم برم بگم میخام اسممو عوض کنم فک کنم بهم بگن چجوری با این اسم زندگی کردی بیا بی نوبت برات عوض کنیم😂

اصن انرژی منفی میگیرم از اسمم

نه مذهبی نیست،بنظرم برم بگم میخام اسممو عوض کنم فک کنم بهم بگن چجوری با این اسم زندگی کردی بیا بی نو ...

ن بابا این چه حرفیه عیب نداره انشالله اسم جدید برات انرژی بهتری داشته باشه و دوسش داشته باشی😁

اسمت چیه که سارا به نسبتش جدیده 😬

نمیشه بگم یعنی عوض کردم پیام میگم😂

سارا ی اسم بین المللی هیچ وق قدیمی نمیشه ک قشنگم😁

مثلا اگه اسمم معصومه فاطمه طیبه یا الناز یا بهناز ی چیزی بود ک به دهه ۷۰میومد عوض نمیکردم ک😂