2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله رو گنج نشسته هرکی وکالت خوند و تونست درست استفاده کنه اگر خواستی بیا با هم بخونیم منم شروع میکنم ...

سلام بچه ها من ازمون قبول شدم و اینو به جرات میگم مرجع خوانی کار درستی نیست منم اولش داشتم همین منابع رو میخوندم که اگه میخوندم قبول نمی‌شدم 

مسیر رو اشتباه نرید لطفا

یکبار باید خوندش تا کلیات دستمون بیاد بعدش منابع آزمون و تست

البته من تجربه خودم رو میگم دلیلش هم اینه که خودم پارسال داشتم این اشتباه رو میکردم و یه خانمی کمکم کرد ببینید جای اینکار منابع آزمونی بخونید و کنارش تدریس گوش بدید تو درس جزا و ادک ام اصلا نیاز نیست مرجع خوانی کنید منابع آزمونی قشنگ جواب میده من ادک با تدریس ۷۰ زدم آخرشم وقت کم آوردم وگرنه به راحتی ۸۰ هم میزدم 

[QUOTE=368338354]البته من تجربه خودم رو میگم دلیلش هم اینه که خودم پارسال داشتم این اشتباه رو میکردم و یه خانمی 

ممنونم اما من رشتم حقوق نبوده گفتم یک دور مرجع رو بخونم بعد منابع ،منابع رو کامل معرفی میکنی و صوت های تدریس که گفتید چطور بگیرم و ... هر راهنمایی که لازم هست بگید بدونم ممنون میشم 

شما امسال امتحان میدی ؟

[QUOTE=368338354]البته من تجربه خودم رو میگم دلیلش هم اینه که خودم پارسال داشتم این اشتباه رو میکردم ...

من ازمون قبول شدم امسال ادک همون ایین دادرسی کیفری هست

شما ینی لیسانس حقوق ندارید ؟

خب نداشته باشید که نمی‌تونید ازمون کانون بدید

درخواست دوستی میدم قبول کنید 

اونجا راحتر چت میکنیم

بله میدونم میشه جملم خبری بود

جزا و ایین دادرسی کیفری من خودم صفر بودم اگه کلاس مد نظرتون کلاس آقای نوبهار طهرانی و اگه کتاب میخواید بخونید کتاب غفوری 

به همینا به نتیجه می‌رسید 

ایین دادرسی مدنی اگه کلاس میخواید کلاس آقای شکری و کتابشون با هم بی نظیره 

ولی صرفا کتاب مد نظره کتاب سید جعفری )(شما چون میگید تغییر رشته ایی هستید یه دور کتابای شمس رو بخونید بد نیست هر چند به نظر من با همین منابع هم به نتیجه می‌رسید

اساسی قطعا کلاس خدیمی 

مدنی به نظر من با دو جلدی توکلی هم به نتیجه مطلوب می‌رسید ولی خب اگه تایم دارید یکم مرجع بخونید