2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رنگ پوستم ؟نمیدونم رنگم زرد هست مثل رنگ شیری هست مثلا یکمی قهوه‌ای هست نمیدونم رنگم زرده به نظرم

نه شما رو نمی‌گم . چون گفتی مایل به زردی میگم ضدآفتاب رنگ نخودی بیشتر بهت بخوره احتمالا . اونا که ته رنگ صورتی و علویی داره جالب نمیشه 

نه شما رو نمی‌گم . چون گفتی مایل به زردی میگم ضدآفتاب رنگ نخودی بیشتر بهت بخوره احتمالا . اونا که ته ...

آخه ضدآفتاب نخودی توی سایت ها ندیدم .من توی اینترنت که سرچ کردم اکثرا رنگ بژ و رنگ روشن هست .

آخه ضدآفتاب نخودی توی سایت ها ندیدم .من توی اینترنت که سرچ کردم اکثرا رنگ بژ و رنگ روشن هست .

آهان قبلاً یکی داشتم اینجوری نوشته بود . خوب اگه گندمی روشن نیستید همون بژ طبیعی رو بگیرید بهتره. من خودم گندمی روشنک ولی مثلاً ضدآفتاب پرایم بژ روشن عین گچ میکرد منو. 

حالا که خیلی وقته ضدآفتاب بی رنگ میزنم راحت 

یه سوال اگه ضدآفتاب برنزه بزنم به پوستم میاد؟

فک کنم خیلی تیره بشی بژ طبیعی بهتره. تو سایت ها تست رنگشون رو نگاه کن . یکی که رنگ پوستش شبیه به خودت باشه ببین کدوم رنگ بیشتر بهش اومده. آخه هر ضدافتابی هم رنگش متفاوته با یه مارک دیگه