2777
2789

دخترم یه افسرده و روانیه اصلا به خودش نمیرسه درساشم نصف نیمه میخونه یه چیزیم بهش میگی میخوتد جرت بده قاطیه چاقم شده با هیچ کسم دوس نیس پسرمم اوتیسم داره دختر کوچیکمم همش جیغ میزنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناشکری نکن

سعی کن اوضاع خونه رو بهتر کنی

میگن حال مامان خوب باشه حال همه ی خونه خوبه

دنبال چاره باش نه غر زدن ب بچه ها 

تو اروم باشی بچه ها هم اروم میشن و ارامش میگیرن❤و ب حرفای منطقیت گوش میگیرن

درکت میکنم اما سعی کن دیدتو عوض کنی او اروم باش انگار خودتم عصبی شدی و این توی رفتارت نشون میده منم دوتا پسر فضول و اعصاب خورد کن دارم گاهی اوقات مثل شما بهم می ریزم اما سریع خودمو جمع و جور میکنم چون اعصاب خرابی من باعث میشه اونا بدتر بشن سعی کن روی خودت کار کنی چای با گل محمدی دم کن بخور ارومت میکنه یکم

منم ی دوره خیلی چاق شدم درسم داغون شد حال مرگ داشتم چرا چون همش تو خونه داشتم بحث می‌دیدم آرامشی خونه نداشت مامانم یادش رفته بود من فرزند این خونم نباید خیلی حرفا بهم بگه از عمت فلان کرد تا بابات اینجور هرروز گفت و گفت تا من متنفر شده بودم ازشون 

اره بابا با همسرم خیلی سردیم

همین با همسرت صحبت کن دوتایی برای مشکل بچه هاتون برنامه بریزین خانوادگی برین بیرون شامی زیارتی پارکی سینمایی حتما نظر بچه ها مخصوصا دختر بزرگت بپرس 

در حسرت مادر شدن .........

به دخترت خیلی اهمیت بده تا بدتر نشده 

ممکمه جو متشنج خونه رو اعصابش اثر گذاشته باشه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌