2777
2789
سخت جون داد یعنی درد داشت؟

نمیدونم ده روز کامل بیهوش بود آب نمی‌خورد غذا نمی‌خورد ولی تو اون یه ساعت چشماش رو باز کرد و سرش به شدت میلرزید و چشماش باز و بسته میشد و نفس های سنگین می‌کشید 

فقط سرش میلرزید از گردن به پایینش جون نداشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جون دادن کلا سخته🙃یه ساعت که بنظرم خیلی کمه ادمای زیادی سال ها زجر میکشن💔تا عمرشون تموم میشهبهش فک ...

نمیدونم ده روز کامل بیهوش بود آب نمی‌خورد غذا نمی‌خورد ولی تو اون یه ساعت چشماش رو باز کرد و سرش به شدت میلرزید و چشماش باز و بسته میشد و نفس های سنگین می‌کشید 

فقط سرش میلرزید از گردن به پایینش جون نداشت

منم دارم همینو میگم الکی امید نداشته باشه

امید الکی اره نداشته باشی بهتره

ولی امید معقول و تلاش در جهت رسیدن بهش چرا که نه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من تو اطراف خودم مرگ زیاد دیدم اونایی ک این دنیا گناه کردن چشم انتظارن منتظر کسین وابستگی دارن خیلی ...

همش چشمش به در بود ولی همه ی بچه ها و نوه هاش اومده بودن پیشش فقط چون آلزایمر داشت قبلا و خواهرش فوت کرده بوده یادش نبود و تو این دو ماه همش چشم انتظار بود خواهرش بیاد یادش نبود که فوت کرده 

همش چشمش به در بود ولی همه ی بچه ها و نوه هاش اومده بودن پیشش فقط چون آلزایمر داشت قبلا و خواهرش فوت ...

پس ناراحت نباش شاید داشته تو این عالم مرگ و زندگی خواهرشو میدیده بعضی فوت شدها چندروز قبل فوت پرده چشم هاشون از بین میره پدر مادر خواهر برادر فوت شدشون رو میبینن که اومده دنبالشون فقط منتظرن تا زمانش باهم برن 

بعضیا با سخت جون دادن گناهشون می‌ریزهخدا دوسشون داشته این دنیا یک ساعت سختی کشیدن اون دنیا راحت باشن

خرافات:)

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

چن سال پیش یکی از فامیلای مادربزرگم که جوون بود و فقط یه دختر داشت فوت کرد مادربزرگم پیشش بود لحظه جون دادنش رو تعریف میکرد میگف با جان و دل با حضرت عزرائیل مبارزه میکرد انگار نمیخواست جون بده . میگف خیلی طول کشید تا تموم شد

اون خدابیامرز قبلا که مریض بود به نزدیکانش گفته بود چون دخترم تنهاست به عزرائیل جون نمیدم