2777
2789

من تا حالا ازدواج نکردم

الان یه خواستگار دارم که یکبار عقد که بودن جدا شده

می خواستم ردش کنم به شدت بهم ابراز علاقه میکنه و اخلاق و رفتارش خوبه

فقط مثلا هنوز تو ۴۲ سالگی خونه از خودش نداره 

از زمان دانشجوییش تنها زندگی کرده و خانواده اش هم شهرستانن

شما بودید همچین کسی رو قبول می کردید؟

اخلاق و رفتارش خوبه خیلی هم دوستم داره

البته تتزه آشنا شدیم ولی تو این مدت که خوب بوده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علت طلاقش رو باید جویا بشی 

از زن قبلیش 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
اول ببین دلیل طلاقش چی بوده؟قانع به اینم نباش که همه تقصیرها رو بندازه گردن اون نامزدش

آدم مقصر هم بالخره از راه غلط برمیگرده 

همه ما در برهه ای زندگیمون مقصر بودیم 

مهم اینه درس بگیریم چه زن چه مرد 

عزیزم مورد اول با یکی مثل خودت ازدواج کن، ایشون هم بره دنبال یکی مثل خودش 

مورد اول رو که در نظر نگیریم، اگه تهران هست که خب خونه دارشدن سخته، واگر شغل و درآمد  وپس انداز برای رهن خونه وماشین  داره میشه بهش فکر کرد 

اما تو شهرستان وبا 42 سال سن ومجرد بودن وخرج زندگی ندادن  تا الان خونه نداشته باشی یعنی بی عرضه وبیفکر بودن 

پول و اخلاق و خانوادش تمااام طلاق گرفته ؟؟؟شاید مقصر نبوده و اگه بوده باید علتش رو بفهمی

اخلاق و خانواده اش تا الان که خوب بوده

ولی پولدار نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود