اینجا کسی هست برای گودی و سیاهی و خطوط کم زیر چشمش فیلر زده باشه،
خواهرم به خاطر شیردهی و دو تا بارداری پشت هم زیر چشمش یکم گود شده سنشونم 33 ساله گفتن ازتون بپرسم فیلر میتونه کمک کنه؟ چقدر ماندگاری داره؟ درد هم داره تزریقش؟ کبودی و اینا چطور؟
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من انجام دادم یک سی سی برند رئوفیل سه ماهه انجام دادم خیلی خیلی خوب بود کلی اعتماد به نفس مو بالا بر ...
مبارکت باشه عزیزم، بعد تزریق مراقبت و اینا هم میخواد، کبودی و ورم داشت؟
من انجام دادم خوب بودولی جایی برن که یه جوری نزنه زیر چشمشون قلمبه بمونهکبودی هم بعضی وقتا داره بعضی ...
دردش از بوتاکس بیشتره؟