2777
2789
عنوان

تا حالا شیرینی نکرفتم

306 بازدید | 41 پست

نیم کیلو چقد در میاد؟

چنده

برم مغازه مثلا میتونم بگم ۴ تا زبون ۴ تا دانمارکی اینا نه یه فقط یه مدله؟

مسخره نکنید واقعا تا حالا نگرفتم قیمتم بگید ممنون

کیلویی180 تا200 هس

هرچقد بخای میده حتی ی دونه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روز پیش مهمان داشتم دو کیلو شیرنی شد 600 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

آره میتونی مخلوط بگیری بپرس کیلو چنده بعد نیم کیلو مخلوط بردار

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

کیلو ۲۵۰ عشقم میتونی نیم کیلو بخری 

بله هرچقدر بخوای کاملا اختیاری 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید

شیرینی نگرفتی فرق زبون ودانمارکی هم نمیدونی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید

قیمت که دستم نیست

ولی بگو جعبه کوچیک برات بگیره. هر چی هم خواستی بگو بذاره. من که میرم از هر کدوم که خوشم اومد میگم یکی یا نهایت 2تا بذاره. هیچی نمیگن ولی فکر کنم خیلی فحشم میدن توی دلشون😂

قیمت هرشهر با شهر دیگه فرق میکنه..

بگو نیم کیلو شیرینی خشک میخام .. جعبه را میاره اگه بنظرت کوچیک بود بگو ۱کیلو میخام

و گفت از کدوما میخای، با دست نشون بده بگو یه چندتا از این.. چندتا از این یکی.. چندتاهم از اون یکی😂😂