2777
2789
عنوان

هم خونه هام دزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
گوشت ومرغ و.. چی، اینارو نمیدزدن یا نمیخری؟ اگر اتاقت خنکه خراب نمیشن تو اتاقالبته تعداد کم بخر مثلا ...

اره یه بارم یه بسته گوشت چرخکرده دزدیده بود. نمیدونم چیکار کنم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه بارم یه بسته گوشت چرخکرده دزدیده بود. نمیدونم چیکار کنم واقعا

ادیتش کردم دوباره بخون

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
اخه دفه قبل دو تا پرتقال کش رفته بود. یه بار دیگه ام یه بسته گوشت چرخکرده از تو فریزر کش رفته بود. ح ...

نامحسوس ب روشون بیار 

مثلا نشستید بگو بچه ها فکر کنم اینجا یه جن شکمو داره  مواد غذایی من کم میشه تخم مرغ و گوشت چرخ کرده برمیداره حرومش باشه مفت خور 😂😐 برا شمارو نمیخوره ؟؟ با شوخی بگو 

ی سوال ، اونایی که دانشجو نیستن میتونن برن خوابگاه کارمندی ؟

اره میشه

ولی ی شغلی باید داشته باشی،فرقی نداره چ شغلی، یعنی یا شاغل یا دانشجو

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید