2777
2789
عنوان

هم خونه هام دزدن

476 بازدید | 27 پست

از چیزایی که میخرم میذارم تو یخچال میدزدن. دو تا ان. فک کنم کار اون یکیه. ینی من واقعا فک میکنم کار اون پرروعه س. خیلی ازش بدم میاد وای تا اخر مهر سال بعد هم باید تحمل شون کنم😭😭 تخم مرغو تو اتاقم بذارم خراب میشه؟ تو یخچال اگه نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکنم تا۴روزبیرون باشه خراب نشه

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
بیشتر ببینید

اگه مشترکا غذا درست میکنید که باید دنگ بدن اگه سوا هست با سیاست باش مثلا بگو بچه ها قفسه وسط یخچال برای منه هر کسی یه قفسه داشته باشه خریدهای شخصیش اونجا بزاره

⭕️❌⭕️❌

اگه مشترکا غذا درست میکنید که باید دنگ بدن اگه سوا هست با سیاست باش مثلا بگو بچه ها قفسه وسط یخچال ب ...

هر کی یه قفسه دارم عزیزم. این از تو قفسه ی من ورمیداره

گوشت ومرغ و.. چی، اینارو نمیدزدن یا نمیخری؟ 

اگر اتاقت خنکه خراب نمیشن تو اتاق

البته تعداد کم بخر مثلا ۳ ۴ تا هربار برای ۳ ۴ روز

دوباره برو خرید کن

بعدم نمیشناختی ک باهاشون خونه گرفتی؟ باهرکسی نمیشه هم خونه شد

اگر نیتونی ازین یخچال کوچیکا بخر برای خودت یخچال هتلیا 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
حالا یدونه تخم مرغه دیگ فکر کن به یه گدا غذا دادی ثواب داره 😂

اخه دفه قبل دو تا پرتقال کش رفته بود. یه بار دیگه ام یه بسته گوشت چرخکرده از تو فریزر کش رفته بود. حرومش باشه من که دلم نمیخواد به این چیزی بدم اصلا.