2777
2789

منظورم دوستی عادی 

من نزدیک 1 سال و نیم میشناسمش حتی قبل از ازدواجش قبلا خیلی باهم دیگه حرف میزدیم اما از وقتی ازدواج کرد خیلی کم گاهی ماهی یکبار چون گفتم شاید خانمش راضی نباشا الان 3 ماه ازدواح کرده دیدم دوست دختر گرفته گفتم مگ تو زن نداری گفت چرا اینم دوس دخترم به دختره گفتم تو میدونی فلانی متاهله و به تازگی هم ازدواج کرد و باهاش وارد گفت آره تو چرا میسوزی! منم بهش حرف زدم و آلان دیگه باهاش صحبت نمیکنم 

درست پسره قیافه و وضع مالی عالی داره اما وقتی میبینی متاهل چرا میری باهاش اعصابم خرابه کلا جوری رفتار میکنم انگار اصلا نمیشناسم حوصله ندارم خودم رو درگیر ماجرا اینا کنم 😑

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خودت چرا باهاش در ارتباطی؟

عزیزم منو می‌شناسن حتی عروسیش هم دعوت کرد دیگه کار بابام جوری نبود بتونیم برا عروسیش بریم

پسری که متاهله دوست عادی و فلانم نمیتونه داشته باشه به زنش بگو به نظرم

زنش خیلی خوبه گناه داره منم نمیخام خودم رو قاطی ماجرا کنم دلم براش میسوزه میگم با اکانت ناشناس تو تلگرام پیام بدم بهش بگم از اون طرف میگم تازه عروس گناه داره زندگیش به کامش تلخ بشه

شوهر داشته باشی حاضری با یه دختر به عنوان دوست حتی خیلی کم صحبت کنه؟

آره اگر آدم درستی باشه چه ایرادی داره 😐

کثافت زدین به دنیا همتون با دوست معمولی و اجتماعی و جاست فرند و ......

وا تقصیر من چیه؟ کامل متن تاپیک رو خوندی؟