2777
2789

روزه قهریم و ازهم دوریم بعد من صبح با پیام بهش گفتم مریضم حالم خوب نیست هیجی نگفت منم گفتم اگه مریضی من وااسش مهم شد اومد حالمو پرسید منم استوری میزارم اگه نه منم هیچی نمیزارم

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۳ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

من یه عکس از خودمو بابامو شوهرم گذاشتم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا کلا کاری به قهر آشتی اینا نداریم خوشم نمیاد استوری بزارم تو مناسبتا یطوریه..😂😂 بجاش شب بریم بیرون عکس دوتاییمون استوری کنم شاید

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
بیشتر ببینید
مهمه استوری؟؟من تو هیچ مناسبتی نمیذارم اصلا

منم نمیزارم یطوریه 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
بیشتر ببینید
واسه شوهر من مهمه ولی میگم حالمو نپرسید چرا بزارم

ازدواج ک گرو کشی نیست

کینه و کدورت بوجود نیارید تو زندگیاتون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من ن برا بابام گذاشتم (چون اینستا نداره) ن برا شوهرم میزارم 

بنظرمم خ بی معنیه کسی ک استوری میزاره خب به خودش تبریک بگید، یا ی پست قشنگ میبینید براش بفرسید دایرکت 

نمیدونم چرا بعضیا میان ی پست تبریک استوری میکنن و شوهرشونو تگ میکنن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑