من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهش فک نکن ادمایی مص ما دنبال عشقو دوس داشتن میگردیم ینفر ک عاشقمون میشه ازش متنفر میشیم چون نمیتونیم قبول کنیم دوست داشتنییم،تنها کسی ک نیازمند عشقش بودم پدر بود ک اونم دریق کرد عشقای بقیه دگ ب چ درد میخوره،اون عشق ک حس ارزش اعتماد بنفس و.. بهت میده فقد همون اولی بود
دوست عزیز یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، اینو خیلی میشنیدم، اما ازش میگذشتم، من خودمو دوست نداشتم ولی دنبال کسی بودم که دیوانه وار دوستم داشته باشه، بعده ها متوجه شدم واقعا تا خودتو دوست نداشته باشی، کسی پیدا نمیشه دوستت داشته باشه، به خودت احترام بزار، خودتو تو اولویت قرار بده، بخر، بپوش، نمیگم اصراف کنی یا بری تو این وادی، نه، ولی خودتو دوست داشته باش، اونی که باید بیاد، میاد.دنبالش نگرد.