2777
2789

چرا هیچ مردی منو دوست نداشت💔

مهم نیست خیلی مگه فرقم با بقیه چی بود که هیچ مردی منو دوست نداشت یعنی انقدر دوست نداشتنیم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا میگی کسی دوستت نداره؟؟

من دیدم بداخلاق ترین و سردترین زنهایی روکه یه مرد دوستشون داشت همه جوره 

ولی من..‌.هرکیو دوس داشتم رفت

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

😅💔

بهش فک نکن ادمایی مص ما دنبال عشقو دوس داشتن میگردیم ینفر ک عاشقمون میشه ازش متنفر میشیم چون نمیتونیم قبول کنیم دوست داشتنییم،تنها کسی ک نیازمند عشقش بودم پدر بود ک اونم دریق کرد عشقای بقیه دگ ب چ درد میخوره،اون عشق ک حس ارزش اعتماد بنفس و.. بهت میده فقد همون اولی بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

دوست عزیز یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، اینو خیلی میشنیدم، اما ازش میگذشتم، من خودمو دوست نداشتم ولی دنبال کسی بودم که دیوانه وار دوستم داشته باشه، بعده ها متوجه شدم واقعا تا خودتو دوست نداشته باشی، کسی پیدا نمیشه دوستت داشته باشه، به خودت احترام بزار، خودتو تو اولویت قرار بده، بخر، بپوش، نمیگم اصراف کنی یا بری تو این وادی، نه، ولی خودتو دوست داشته باش، اونی که باید بیاد، میاد.دنبالش نگرد.