2777
2789
عنوان

یه پس اندازی تو حسابم دارم شوهرم نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 48 پست
نمیدونم چیه سرچ میکنم ببینم چیه ممنون

حساب انلاینه میتونی ازش وام هم بگیری میتونی کارت به کارت هم بکنی

بخوای کارت هم میتونی بگیری ولی نگیری بهتره که شوهرت نفهمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه روز بالاخره میفهمه ، اون موقع حس خیانت بهش دست میده.خودت بهتر میشناسیش ، ولی بهش بگی بهتره

وا این حرفا چیههع، چرا ربط میدین به خیانت 

بعدشم از مغازه ایی ک باباش بهش داده 

پول زن چ ربطی به شوهر داره 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
حساب انلاینه میتونی ازش وام هم بگیری میتونی کارت به کارت هم بکنیبخوای کارت هم میتونی بگیری ولی نگیری ...

مرسی عزیز دلم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

پیامکهای گوشیت رو پاک کن نزار بمونه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید
حیفه این پول نیس چند وقته نگه داشتی تو حساااب، برو طلا بخر بمونه برات ارزششم حفظ بشه

قبلا بچه کوچیک نداشتم برای خودم میرفتم ربع سکه و نیم میگرفتم دست مامانمه. دیگه با بچه نمیتونم برم وقت ندارم اشتباه هم کردم درست میگی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
قبلا بچه کوچیک نداشتم برای خودم میرفتم ربع سکه و نیم میگرفتم دست مامانمه. دیگه با بچه نمیتونم برم وق ...

باریکلا عزیزم خدا روزیتو بیشتر کنه، منم عاشق طلا و پس اندازم 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

چقدر اعتماد و عشق موج میزنه بین زن و شوهرای نی نی سایتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پیامکهای گوشیت رو پاک کن نزار بمونه

میدونی چیه هر چند وقت یبار میگه امتیاز رسالت بزن ببینم چقدر داری انتقال بده بهم وام بگیرم. بعد میبینه زیاده میگه ببینم چقدر تو حسابته که اینقدر امتیاز شده. اگر حساس بشم میفهمه پنهانکاریه