2777
2789

موجودی حسابم را بعضی وقتا می بینه تو گوشیم.

بهش گفتم پول بابامه داده واسش تتر بخرم حالا هم که درگاهش بسته است.

حالا گیر داده بریز به حساب من برام امتیاز بشه هر وقت درگاه ها باز براشون تتر بخر‌

بنظرتون برم طلا بخرم بهش بگم بابام پولش را لازم داشت برداشت؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا گزاشنی بفهمه؟؟؟ یه حساب دیگه میزاشتی مسیجشم فعال نمیکروی دختر خوب اره برو طلا بخر 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حساب بلوبانک باز کن بریز تو اون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
چرا قایم کردی؟

اجاره مغازه ایه که بابام به نامم زده

نمیخوام شوهرم بدونه اجاره میگیرم توقع کار میشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چرا گزاشنی بفهمه؟؟؟ یه حساب دیگه میزاشتی مسیجشم فعال نمیکروی دختر خوب اره برو طلا بخر

همراه بانک فقط رسالت دارم لامصب خیلی به همراه بانک نیاز دارم

اجاره مغازه ایه که بابام به نامم زدهنمیخوام شوهرم بدونه اجاره میگیرم توقع کار میشه

یه روز بالاخره میفهمه ، اون موقع حس خیانت بهش دست میده.

خودت بهتر میشناسیش ، ولی بهش بگی بهتره