2777
2789

پریودم 

سرما خوردم 

امتحانام هی دارن لغو میشن نمرام خوب نیست

دارم جاری دار میشم از خودم خوشگلتره🤣

اوضاعم با مادرشوهر خوب نیست فعلا 

شب مهمونی دعوتیم من نمی‌رم جون ندارم حالا چطوری بپیچونم بابام دعوام نکنه؟

امروزم هیچی درس نخوندم من خیلی زشتم من قهوه می‌خوام من می‌خوام بمیرممم

عررر

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

منم شب مهمونی دعوتم حوصله ندارم برم چیه هی دعوت میکنن بعد اسراررر که بیاین 

شوهرمم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده که بریم هدیه روز پدر بخریم و بهشم بگم شب دعوتیم

...🥀🍂

عزت نفست خیلی پایینه 

و اینکه تو دوران پریود هستی این مودی بودنت عادیه خب

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزت نفست خیلی پایینه و اینکه تو دوران پریود هستی این مودی بودنت عادیه خب

نمی‌دونمممم فقط می‌دونم اصلا حالم خوب نیستتتت😭

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

ما هی میگیم لاقل دیپلم بگیرید بعد ازدواج کنید قبول نمیکنید بفرما اینم نتیجش

ب اجبار کسی مغز خر نخورده تو این دوره زمونه ازدواج کن جای منم نبودی شوهر میخواستم بزنم سر قبرم

مشکل اصلیت همون جاری جدیدهبه خودت برس اصلا اینجوری کم اعتماد بنفس نرو پیشش

فعلا ک قرار نیس ببینمش شاید بشه ی هفته ده روزه دیگه 

ب اجبار کسی مغز خر نخورده تو این دوره زمونه ازدواج کن جای منم نبودی شوهر میخواستم بزنم سر قبرم

مگه میشه بتونن آدمو مجبور به ازدواج کنن؟ حالا که میگی مجبور شدی لاقل از حاشیه های شوهر دوری کن به کارت برس. جاری بازی و چشم و هم چشمی رو بزار کنار 

زیاد باهاشون صمیمی نشو زیاد درگیر نکن خودتو فعلا درستو بخون 

پسر مردمو علاف خودت کردی چ صغرا کبرای بهن میپیچی ب این سن کمت

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
پسر مردمو علاف خودت کردی چ صغرا کبرای بهن میپیچی ب این سن کمت

به تو چه گوه نخور

برو حسابی تو این مدت به خودت برس و جلوی عروس جدید خیلی خوشگل ظاهر شو کم نیاااار هرکاریییی فککک میکنی ...

خندم گرفت😂😐

چش

فعلا درد دارم عین جنازه افتادم و دور کتاب متابم🥲