2777
2789
عنوان

زنداداشمو جر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 154 پست

یادمه حامله بودم خواهرشوهرم هرجا میشست هی میگفت بچه داداشم شکل من میشه چون من عمشم!!!     من دلم میشکست ازین حرف ولی چیزی نمیگفتم لبخند میزدم.    بچم که دنیا اومد وااااای اینقد شکل من بود که همه تعجب میکردن از این همه شباهتش به من.   مادرشوهرم تا دیدش گفت کپی خودته.   خواهرشوهرم اومد بچرو دید دیگه دهنش بسته شد 😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به شخصه اگر کسی بدون اجازه عکس بچمو توی سوشال مدیا بذاره ، حتی اگر خواهرم باشه و گوش نکنه به حرفم ، ازش شکایت قانونی میکنم.

پس زن داداش بسیار خانومی داری استارتر.

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید

اشکال نداره ذوق داشته باشی برای بچه داداشت 

چیز خاصی هم نگفتی 

ب بچه ی منم میگن شبیه باباشه 

اصلا ناراحت نمیشم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیشتر ببینید
یادمه حامله بودم خواهرشوهرم هرجا میشست هی میگفت بچه داداشم شکل من میشه چون من عمشم!!! من دلم میش ...

من زنداداشم یبار بمن گفت جلو زنداداشش بگم چقد بچه شکل عمشه ک زنداداشش حرص بخوره هنوز یادمه اینو

چوب خدت صدا نداره

دختر منم کپ عمشه اما خوشگله اصلا هم ناراحت نیستم

ولی دل زن داداشتو نشکن 

مثلا بگو اخلاق خوبش ب شما رفته یا چشماشو میبنده انگار شما خوابیدی و یه مثال هایی اینجوری...

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیشتر ببینید
اخه حامله بود هی میگف انشاالله شکل خودم باشه شکل شماها نشه منم ادبش کردم

خب دل خوشی از شماها نداشته دلشم نمیخواسته بچش شکل شماها بشه.    منم دل خوشی از خواهرشوهرام ندارم دلمم نمیخواد بچم شکل اونا بشه ولی جایی این حرف و نزدم

راه بجایی نمیبری عزیزم پدر مهمه من داداشم راضیه خودش چون دارن جدا میشن

پس ظاهراً زن داداشتون داره رهایی و آرامش پیدا می‌کنه ، خوشحال شدم براش.

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید
دختر منم کپ عمشه اما خوشگله اصلا هم ناراحت نیستم

واقعا برام سوال چرا باید ناراحتی باشین 

شماها تو کدوم استان ایران هستید واقعا چون اطرافم هنوز همچین ادمایی ندیدم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است